Milyenek a kínaiak belső tulajdonságaik?
Belül pirosak ők is, én úgy tudom.
Én közepes városban lakom, régen meg sokat jártam a Józsefvárosira, nekem nincs velük különösebb problémám. Vannak bunkók köztük, ez tény, de inkább olyan mufurcok. Mint mikor te filmet nézel a tévében, és amikor két óra után már éppen kiderülne, hogy ki volt a gyilkos, akkor csenget be valami elmebeteg ismerősöd, akit amúgy is utálsz.
De különben találkoztam már sok kedves és mosolygós kínaival is. Pl. a piacon egy szóra feltúrta a teljes árukészletét, a dobozokat is, hogy találjon nekem megfelelő ruhát. És nem tűnt sértődöttnek, hanem láthatóan örült, hogy nála vásárolok.
"A másik pedig hogy akár hányszor látom őket a városban mindig ronda kerek szemüveget hordanak, legújabb iphone a kezükbe banbán világukról nem tudva CSOSZOGVA járkálnak. Nem hordanak cipőt sokszor, papucsba elől lelógó lábujjal járkálnak még télen is ( főleg a pasik)."
Ezek amúgy koreaiak szerintem. Nagyon sok él vagy turistáskodik Mo-n, BP belvárosban az ázsiaiak 75% koreai.
Nemtom, nekem semmi bajom a Kínaiakkal, éltem Kínában, ugyan olyanok szerintem mint a magyarok, csak többet és keményebben dolgoznak -amit az üzletek előtt álló luxusautók is alátámasztanak.
Az autókról amúgy, náluk tradicionálisan a családban 1 autó van, de annak a lehető delgrágábbnak kell lennie. Egy autót használnak a nagyszülők, a szülők és a gyerekek. Gondolj bele, ha összeadod 3 háztartás 3-4 autójának az összegét, mindjárt kijön egy új Mercedes.
"Olyan tapasztalatom is volt az ázsia csnter környékén hogy fényes nappal két kínai inzultált engem, rendesen félelmet keltettek bennem még a buszra is fel akartak szállni utánam de végül az egyik visszahúzta a másikat. nem tudom miért meg hogy történt ez."
Ezt mondjuk nehezen hiszem, a világ egyik legbékésebb népe kb, engem 3 év alatt 0 konfliktus ert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!