Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Milyenek a kínaiak belső...

Milyenek a kínaiak belső tulajdonságaik?

Figyelt kérdés
Nem vagyok jó véleménnyel róluk. Van hogy néha beszaladok a kínai üzletbe mert az van legközelebb de szörnyű az a zsúfoltság meg káosz ami ott van. Rohangálnak bent fel alá, nem köszönnek, nem is tudnak magyarul csak bámulnak. Az üzlet előtt meg ott állnak a luxus autójaikkal. Ráadásul szerintem erőszakosak. Történt egy eset a boltban, hogy egy srác 300 ft-ot kártyával szeretett volna fizetni. Mondták neki, hogy nem lehet csak 500-tól felfelé. Erre mondta a srác, hogy ilyen nincs. Majd a kis 145 centis lány elküldte a búsba a srácot, hogy el lehet menni, vissza ne jöjjön, dobálta a kosarat, majd azt mondta fuck és bemutatott neki. Csak úgy megdermedt a levegő bent. Olyan tapasztalatom is volt az ázsia csnter környékén hogy fényes nappal két kínai inzultált engem, rendesen félelmet keltettek bennem még a buszra is fel akartak szállni utánam de végül az egyik visszahúzta a másikat. nem tudom miért meg hogy történt ez. Csak ott álltam és vártam a buszt, egy farmerban és pólóban. A másik pedig hogy akár hányszor látom őket a városban mindig ronda kerek szemüveget hordanak, legújabb iphone a kezükbe banbán világukról nem tudva CSOSZOGVA járkálnak. Nem hordanak cipőt sokszor, papucsba elől lelógó lábujjal járkálnak még télen is ( főleg a pasik). Arról nem beszélve hogy az andrassyn koslatnak és a gucci, lv üzletekből jönnek ki több szatyorral is. Miből telik? Voltam már a józsefvárosin is, ott is inkább félelmetesek mintsem barátságosak. Mocskosak meg szotyiszagúak. De azoknak is a legújabb telefon a kezükben. Nem tudom nekem furák. Nektek milyen tapasztalataitok vannak velük?

2021. jan. 20. 01:41
 1/7 anonim ***** válasza:
31%
Nagy része első latasra igenytelen, es fura szaguk van, akkor is ha x5ös bmwből szall ki. Vekonyka hangjuk. Az elso benyomas alapjan meg nem akarok veluk kontaktalni. Egyszer ram volt mozdulva egy ilyen bmws fillerbaszo, en is feltem tőle.
2021. jan. 20. 01:51
 2/7 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy neked is volt ilyen tapasztalatod :(
2021. jan. 20. 01:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mind, a több, mint 1 milliárd belső tulajdonságára kiváncsi vagy?
2021. jan. 20. 05:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Belül pirosak ők is, én úgy tudom.

Én közepes városban lakom, régen meg sokat jártam a Józsefvárosira, nekem nincs velük különösebb problémám. Vannak bunkók köztük, ez tény, de inkább olyan mufurcok. Mint mikor te filmet nézel a tévében, és amikor két óra után már éppen kiderülne, hogy ki volt a gyilkos, akkor csenget be valami elmebeteg ismerősöd, akit amúgy is utálsz.

De különben találkoztam már sok kedves és mosolygós kínaival is. Pl. a piacon egy szóra feltúrta a teljes árukészletét, a dobozokat is, hogy találjon nekem megfelelő ruhát. És nem tűnt sértődöttnek, hanem láthatóan örült, hogy nála vásárolok.

2021. jan. 20. 08:12
 5/7 anonim ***** válasza:
"Belül pirosak ők is, én úgy tudom." Rosszul tudod! Rózsaszínűek :)
2021. jan. 20. 08:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Melyik kínai személyről beszélünk?
2021. jan. 20. 08:28
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

"A másik pedig hogy akár hányszor látom őket a városban mindig ronda kerek szemüveget hordanak, legújabb iphone a kezükbe banbán világukról nem tudva CSOSZOGVA járkálnak. Nem hordanak cipőt sokszor, papucsba elől lelógó lábujjal járkálnak még télen is ( főleg a pasik)."

Ezek amúgy koreaiak szerintem. Nagyon sok él vagy turistáskodik Mo-n, BP belvárosban az ázsiaiak 75% koreai.

Nemtom, nekem semmi bajom a Kínaiakkal, éltem Kínában, ugyan olyanok szerintem mint a magyarok, csak többet és keményebben dolgoznak -amit az üzletek előtt álló luxusautók is alátámasztanak.

Az autókról amúgy, náluk tradicionálisan a családban 1 autó van, de annak a lehető delgrágábbnak kell lennie. Egy autót használnak a nagyszülők, a szülők és a gyerekek. Gondolj bele, ha összeadod 3 háztartás 3-4 autójának az összegét, mindjárt kijön egy új Mercedes.

"Olyan tapasztalatom is volt az ázsia csnter környékén hogy fényes nappal két kínai inzultált engem, rendesen félelmet keltettek bennem még a buszra is fel akartak szállni utánam de végül az egyik visszahúzta a másikat. nem tudom miért meg hogy történt ez."

Ezt mondjuk nehezen hiszem, a világ egyik legbékésebb népe kb, engem 3 év alatt 0 konfliktus ert.

2021. jan. 20. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!