Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Van olyan hely, ahol a fiatalo...

Van olyan hely, ahol a fiatalok gyülekeznek hogy jól érezzék maguk?

Figyelt kérdés
Jó persze mikor ennek szezonja van, de van olyan hely, mint pl egy közösségi ház, vagy egy kulturális központ, ahova a fiatalok nem csak inni járnak, hanem ismerkedni, barátkozni, tervezgetni esetleg hasznosabb ötleteket megvalósítani?

2020. dec. 3. 06:24
 1/7 anonim ***** válasza:
58%
Facebook, Tinder, Snapchat, Instagram, Tik-Tok.
2020. dec. 3. 06:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudok olyat, különben állandóan ott lógtam volna. Nincs is szerintem. Sajna. De egy ötlet: csinálj egy ilyen helyet (majd) és hirdesd, hogy itt térerő-blokkoló (van ilyen) működik, beszélgessetek! Hátha bejönne.
2020. dec. 3. 10:31
 3/7 anonim ***** válasza:
82%

(Tekintsünk el a vírus helyzettől).

1. Online tér, ahogy az 1 írja.

2. Ha van egy pár fős banda (3-4-5-6) akkor ők csoportosulnak más bandákkal.

3. Ha nyitott a társaság akkor bármelyik helyen ahol össze szoktak jönni szivesen befogadnak 1-2 embert. Deák tér, bárok,szórakozóhely stb.

Színház, könyvtár, múzeum nem igen jellemző. Az inkább az introvertáltak helye, de oda vagy egyedül vagy max 1-2 emberrel mennek és nem kívánnak mást "befogadni" (vagy ha igen akkor "nagyon jól kell előadnod magad").

2020. dec. 3. 11:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
ha van a közeledben ilyen lehetőség, akkor van. nyilván pesten vagy a többi nagyvárosban nagyobb eséllyel találsz ilyet. én faluban nőttem fel, és szerencsére akkor pont volt ilyen, a kávéház. ahol nem csak kávét szolgáltak fel :D volt mindenféle enni és innivaló, játékok, és jó fej emberek. alkohol nem volt, oda nem berúgni jártunk.
2020. dec. 3. 12:05
 5/7 A kérdező kommentje:
2# Ebbe beletrafáltál, nekem abszolút ez az életcélom, már bagy 5 éve! Mármint hogy csináljak egy ilyen helyet. Már nem is kell sok hozzá, hogy létrejöjjön, csak néhány ember. 😁 de remélem létrejön, mert én úgy érzem valamennyire erre születtem. Ha van kedvetek írjatok privátot (is) akár, ha érdekelne egy ilyen téme, és fejleszzük az ötletet a megvalósításig! 😀
2020. dec. 3. 22:49
 6/7 anonim ***** válasza:
53%
Ez nem a mennyország..
2020. dec. 7. 20:05
 7/7 A kérdező kommentje:
6# ☆ Az is létrejött valahogy! 😀😅🤣
2020. dec. 7. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!