A japánoknál minden oké?
Nem kell ahhoz messzire menni, hogy beteg japó dolgokat találjunk, itt van pl ez... Amikor én ezt először megnéztem, utána csak fél óráig bámultam magam elé, hogy na mi is volt ez? :)
http://www.youtube.com/watch?v=H3SzmfZ6F24
Ugyanakkor nagyon szép művészi, klasszikus filmjeik is vannak, pl. Kurosawa filmek, vagy akár más művészeti ágakról van szó, az ellentétek országa Japán. :)
Nem hinném, hogy más országokban nincsenek perverz dolgok...
mellesleg az internet nem teljesen tükrözi a tényleges valójukat. Egyáltalán nem perverzek, mármint az emberek. A filmekben és animékben előfordulnak perverz dolgok - dehát a filmek csak filmek - azért vannak hogy szórakoztassák az embereket, de az emberek atol még teljesen normálisak.
Egyébként a kikockázást nem a japánok csinálják - náluk nincs kikockázva :D valószinűleg az kockázza ki aki felteszi a netre, vagy valamelyik külföldi ország, vetítésnél kikockázza. Sok országban ugyanis nem igazán szabad bizonyos jellegű animéket vagy filmeket vetíteni, ezért a nem "illő" részeket kikockázzák.
és légy egy kicsit nyitottabb :D
Japán egy idegen bolygó :D
Csodálatos kultúra, udvariasak az emberek, tisztelettudóak, stb.
De azért ott is megvan a társadalomnak az a fajta rétege akikre te gondolsz.. és az elég visszataszító.
De ők ezt csinálják. Van náluk rosszabb is.. nem is kell olyan messzire menni sajnos...-.- :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!