La Campanella vagy Holdfény szonáta 3. tétel?
Figyelt kérdés
Hosszú a nyár, gondoltam az egyiknek nekiülök :D 13 vagyok, tél végén fevételizek majd konzervatóriumba és lehet, hogy az egyik darabom kiváltanám ezek közül valamelyikkel. Szerintetek?2019. jún. 30. 16:55
1/4 anonim válasza:
Csak műkedvelő, zeneszerető vagyok. Előadás szempontjából mindkét darab nagyon nehéznek tűnik. Bár mindkettő ismert zongoradarab, nekem azonban a La Campanella hangzásra, ritmusra egyaránt jobban tetszik. Én (de ez csak egy vélemény) ezt választanám.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2019. jún. 30. 18:00
3/4 anonim válasza:
A la campenella olyan szinten nehéz hogy nem hiszem hogy 13 évesen kész vagy rá.ha 10 éve zongorázol xd 3 éves gyerek a tongoránál....Éjjel nappal cseszett jó tanárral és tehetséggel max akkor.Hiába tudod gyorsan lepötyögni a hangokst olyan sorrendben ,ahogy le vannak írva ,akármennyire is úgy tűnik attól még az nem zongorázás.Erről kérdezd meg a tanárod.Utálom amikor jönnek ilyen random oszttársak h én le tudom játszani a für elisét,löfaszt.Olyan hogy valaki csak egy darabot tud lejátszani llyan nincs,mert valójában 1 et se tud.....na mindegy
am mennyi ideje tanulsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!