Pöszmötke kérdése:
Ez vajon melyik Talentumos könyv lehet?
Figyelt kérdés
Kisebb koromban kellett általános iskolában olvasónaplót vezetni az egyik nyáron egy általunk választott könyvről. Az én választott könyvemet nagymamám kis "házi könyvtárában" találtam. Annyira emlékszek, hogy Talentumos könyv volt, picike és egy kislányról szólt, akit azt hiszem egy padláson tartottak fogva(?).
Sajnos nem emlékszem sem a szerzőre, sem a címre, mivel alsó tagozatos voltam. Ma viszont eszembe jutott és nagyon sokat gondolkoztam rajta.
Esetleg ha valaki tudná a címét, nagyon megköszönném a segítséget :)
2019. jún. 3. 23:40
1/1 A kérdező kommentje:
Pöttyös vagy csíkos könyv volt, azt elfelejtettem még hozzáírni, tehát nem is valószínű, hogy Talentumos.
2019. jún. 7. 09:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!