Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mi a neve annak a zenei...

Mi a neve annak a zenei műfajnak amit leginkább a rapszódia műfajhoz lehet hasonlítani?

Figyelt kérdés

Tudom hogy a rapszódia a versekben használatos műfaj de olyan mai pop akár rock zenéket keresek mint az. Úgy értem hogy az eleje lassú és egysíkú(ha lehet ilyet mondani) majd kitörnek az érzelmek és beindul a zene majd megint lecsillapodik és megint kitör.

Tudom hogy ez elég hülye kérdés de imádom az ilyen zenéket.

Az egyik ilyen kedvenc zeném Shawn Mendestől a Mercy. Ha nem igazán érthető akkor hallgassátok meg ezt.

Ha esetleg van ilyen fajta zenei műfaj akkor mi annak a neve? Vagy ha tudok 1-2 hasonló zenét akkor ne tartsátok magatokban légyszíves. Válaszokat előre is köszönöm 😊

2019. máj. 10. 16:45
 1/7 anonim ***** válasza:
A zenében is használjuk ezt a szót. Liszt Ferenc: Magyar rapszódiák; Queen: Bohemian Rhapsody...
2019. máj. 10. 19:36
 2/7 A kérdező kommentje:
Tudom de én mai zenékre gondoltam. Mint pl az amit leirtam. Vagy pop. :D
2019. máj. 10. 21:23
 3/7 anonim ***** válasza:
hát segíteni nem tudok, főleg mivel nem is vagyok a korosztályod :) de meghallgattam, éééés huuu ,imádom, már megérte a kérdésed , köszi , ha hazajön a férjem, megmutatom, imádni fogja , köszi :)))
2019. máj. 15. 19:20
 4/7 anonim ***** válasza:
óóó kérdező, ez brutál jóóó :))))))
2019. máj. 15. 19:27
 5/7 anonim ***** válasza:
hát hazajött a férjem, már ismerte, kb amióta van , imádja, a férjem 44 :D
2019. máj. 15. 20:01
 6/7 A kérdező kommentje:
És esetleg a férjed nem tud hasonló zenéket? Vagyis aminek a ritmusa hasonló :)
2019. máj. 16. 16:03
 7/7 anonim ***** válasza:
megkérdezem :)
2019. máj. 21. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!