A graffiti tényleg a karbantartási rajzot képviselő nemrég kialakult szabad stílusú eszményi dolog?
Na akkor értelmezzük a kérdést:
-Karbantartási rajz. Hmmm nem tudom, ezt a fogalmat még nem hallottam. H arra gondolsz, hogy igazi graffitis csak megrongálódott, üres falfelületre fest, akkor igen. Csak az értetlenek szokták összekenni a szobrokat, emlékműveket, más graffitiket.
-A graffiti szabad stílusú. Mindenki azt ken a falra amit jónak lát, és örül ha nem csukják le érte.
-Eszményi dolog-e? Igen, az a cél, hogy a rondából (szürke, mocskos fal) valami vidámat, színeset szépet hozzanak létre.
dekedves, te tuti graffitis vagy :D
amúgy jaja, kifejezetten szépek tudnak lenni amik nem hülye mód szobrokra meg emlékművekre vannak festve. kis színt visznek a nagyvárosba (fura, épp bob marley-tól a concrete jungle-t hallgattam amíg olvastam ezt :))
Még most sem értem a kérdést.
Kifejtenéd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!