Mi a véleményetek erről a kis versszerűségről?
Igazából ezt csak pár perc alatt "dobtam össze". Biztosan vannak benne hibák, első próbálkozásom. Csak írtam ami eszembe jutott, a rímekre próbáltam figyelni és ennyi.
Kérlek őszinte véleményt írjatok! Jöhet bármi! Építő jellegű kritikákat szívesen fogadok! 😊
Miért...?
Miért? Mondd, miért történik ez velem?
Újra itt az érzés, mi oly régóta kínoz engem
Mert az, hogy szeretlek sosem lesz másképp
De a te szerelmed már régen másé...
S ez az ami engem nagyon bánt
hogy te azt mondod : szarok rád
Magam sem tudom miért, de ez nekem elmondhatatlanul fáj
olyan semmilyen
a szarok meg nagyon nem illik bele
Az első versszakban a második sorban nagyobb a szótagszám, mint a többiben, ez furcsává teszi, megtöri a vers ütemét.
A második versszak elég nagy összevisszaság.
Tudom, hogy nem a többi kommentelőre kell reagálni, de a #6 válasz nagyon szívenütött. Azt hiszem a legtöbb költő (aki költő, nem pedig versfaragó-ez fontos) üvöltve hajította volna el a számítógépet, ezt olvasva. Nem mondjuk meg, hogy mit írhatunk egy versbe!
Gondolom, te úgy érzed, hogy a jó ízléshez adtál iránymutatót, de hidd el nekem, ezt szimplán csak cenzúrának hívják.
Főleg azért fájt ez a komment, mert végigolvasva a verset, ezt a sort éreztem a legőszintébbnek.
Ne haragudj, hogy ilyen hevesen reagáltam, de az irodalom (legalábbis a JÓ irodalom) nem az erkölcsös és udvarias frázisok gyűjtőhelye, sőt.
Ajánlom mindenkinek Kosztolányi Dezső Nyár nyár nyár című költeményét és Karinthy Frigyes verseit is.
Nyár,
A régi vágyam egyre jobban
Lobban,
De vár még, egyre vár.
Kár
Így késlekedned, mert az éj setétül.
Az élet
Siralmas és sivár
Enélkül.
Gigászi vágyam éhes, mint a hörcsög,
Görcsök
Emésztik s forró titkom mélye szörcsög.
Mostan hajolj feléje.
Közel a lázak kéjes éje.
Akarod?
Remegve nyújtsd a szájad és karod.
Itt ez ital illatja tégedet vár.
Nektár.
Te
Hűtelen, boldog leszel majd újra, hidd meg.
Idd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!