Tetováltatni és dolgozni másnap?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy nagyobb tetoválást készülök csináltatni lapocka felé. Viszont kemény fizikai munkám van. Vegyek ki pár nap szabit? Azért kérdezem mert van már egy nagyobb tetkó a lábamon és amikor behegesedett nem nagyon bírtam lábra állni. Vélemények?2019. márc. 22. 09:11
1/4 Metionin 

válasza:

Ha kemény a munkád akkor jobb ha szabira mész. Én másnap nagy papíríveket emelgettem és bedagadt (alkaron). A másodiknál (szintén alkar) már ülős munkám volt, semmi se történt.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen ☺ szabi lesz.
2019. márc. 23. 07:43
3/4 anonim 

válasza:

Én tetoválok szóval a tű mindkét oldaláról beszélek.
Első nap tuti érzékenyebb leszel, én mondjuk egy péntekre raknám be, aztán hétfőn már lehet duhajkodni. A dzsuvára vigyázni, nem kéne begyűjteni valami csúnya fertőzést pl a portól ami melóban terjeng.
Attól is függ mi az amit varratsz. Ha heavy blackwork az nagyon oda tud vágni.
Konzultálj a művésszel. Nem fog károgni, mert mi is csinálunk magunkon meredek dolgokat, pl rajzoló kézre tetováltatni aztán másnap meló...na az mondjuk kemény. Csak ésszel.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi uccsó 😊
2019. márc. 28. 08:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!