Ha fa ékszerdobozra festek fekete festékkel, majd hagyom megszáradni, akkor száradás után a világos színek, valamint sötétkék, lila, satöbbi láthatóan fogni fog rá?
Figyelt kérdés
Köszönöm előre is!2019. márc. 18. 20:38
1/5 anonim válasza:
Elméletileg igen. De én előbb az alján próbálnám ki, mielőtt nekiállnék a tetejének.
2/5 anonim válasza:
Ha színes festékeid fedőképessége jó, és nincs lehetőség arra, hogy a feketetét feloldja a színesben lévő oldószer, akkor igen.
3/5 anonim válasza:
Milyen alapú festék? Ha vizes bázisú az tök máshogy viselkedik mint az akril vagy az olaj.
Azt is meg kell nézni hogy a két festék tapad-e egymáshoz, mert van olyan, hogy egyszerűen ledobja egy idő után.
4/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Víz bázisú a festék, a doboz alját kifestettem feketére és festettem rá pirosat is, de nagyon sok rétegben fedi csak el teljesen. :)
Szerintem a fehér teljesen fed, célszerű akkor a mintát fehérben felvinnem, majd pedig rá a színeset? Én ezt gondolnám jónak.
2019. márc. 19. 19:56
5/5 anonim válasza:
Ha sok a réteg akkor lepattoghat. Én vennék egy combosabb festéket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!