Szerintetek van tehetsegem a rajzhoz?
.fna&oh=e2b644b8dfd4d74d4124c9dd9492219a&oe=5CA0518F
Szerintem szépen rajzolsz, de nem értek annyira hozzá, hogy ez alapján adjak pályaválasztási tanácsot.
Bár a sminkelésnek nem tudom mi köze van a rajzoláshoz.
A rajzaid alapján egy tininek tippellek. Azt látodm, hogy rajzolni szeretsz, ami jól jel. A képeid irtó giccsesek, amiből arra következtetek, hogy érzékeny vagy, ez újabb jó pont. A rajztechnikád viszont rendkívül fejlesztésre szorul, amit csakis gyakorlással lehet elérni. Azt ajánlom, nézegess tutorial videókat, hogyan kell például koponyát rajzolni. Vagy hogyan kell a grafitceruzát használni. Másolj rózsát élő modell után. Másolj fotóról, akármit.
Szándékosan nem használtam a tehetség szót, gondolom, észrevetted. Viszont megvan benned az, amit a hozzá nem értő emberek tehetségnek szoktak nevezni. De ezt fejleszteni kell, ha tényleg komolyan gondolod. Akkor is, ha csak magadnak rajzolsz, mert érdemes.
Van hozzá tehetséged.
Nyugodtan menj el ilyen típusú suliba.
Tény, hogy még fejlesztésre szorulsz, de az "alap" megvan benned, és különben is azért mész rajzsuliba, hogy ott tanulhass. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!