Lisa39 kérdése:
Ismeri valaki a Vadfruttik együttest? Én sajnos nem, de párom szerint ez alap lenne.
Figyelt kérdés
2018. dec. 9. 10:11
1/10 anonim válasza:
Nem alap ismerni (egyébként).
2/10 anonim válasza:
Ismerem, de nem gondolom, hogy alap lenne bárki másnak is ismerni. Ezt a baromságot!
3/10 anonim válasza:
Ismerem, de sokan nem.A párod csak elfogult.
5/10 anonim válasza:
Ismerem, de nem alap szerintem sem.
7/10 anonim válasza:
Ismerni kéne? Lehet az én szegénységi bizonyítványom de egy azaz 1db nótát nem tudok tőlük mondani. Bár lehet hogy hallottam csak nem tudom hogy ők voltak.
8/10 anonim válasza:
Azért nem mindegy, hogy milyen fokú ismertségről beszélünk. Kívülről fújd az egész diszkográfiát / ismerj pár számot / tudd, hogy léteznek....
10/10 anonim válasza:
Soha nem hallottam róluk, amíg egy koncertjükre meg nem hívott egy baráti társaság.
Tetszett, de abszolút rétegzene, nem hinném, hogy alap egy ilyen begyepesedett társadalomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!