Hol lehet festményt venni egységáron, úgy hogy nem tudjuk ki festette?
Figyelt kérdés
Egy festmény kiállításon a tártlatvezetőnktől hallottam, hogy van olyan galéria ahol egységáron lehet megvenni a festményeket. Úgy, hogy a vásárláskor nem tudod, ki az alkotó, az csak a megvétele után derül ki...! Ebben ugye a jó, hogy tényleg azt veszed meg ami tetszik, nem befolyásol a festő neve. Állítólag itt van a képek közt híres alkotótól, és kezdő festőtől is, aki akár később szintén híressé válhat, és a képe is többet érhet. (Gondolom ez nem állandó kiállítás, hanem csak néha van ilyen lehetőség is)2018. nov. 19. 13:26
1/3 anonim válasza:
Imádom Dengelengi Boldizsárt. Azt is lehet kapni ott?
Latarka Galéria
2/3 anonim válasza:
Kizárt. Nincs az a galéria, ami egy híres festő képét odaadná "egységáron".
3/3 anonim válasza:
Második: de igen, leírtam a nevét is.
2016-ban és 2017-ben volt ilyen akciójuk. Ideit nem találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!