Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Tudtok mondani olyan oldalakat...

Tudtok mondani olyan oldalakat ahol a BTS ről írnak érdekességeket?

Figyelt kérdés

Nem rég kezdtem el BTS-t hallgatni. Nem csak a zenéjük tetszik hanem az egyéb videók is amiket felraknak. Hol találok meg olyan videókat amikből nem csak egy részlet van fenn?

Suliba felmerültek olyan dolgok hogy nem lehet barátnőjük meg tetkójuk. Ez igaz?

Ha valaki ráér ő is irhat nekem ilyeneket amiket ő tud. Nagyon érdekelnek most a srácok és ezek a hülye videók.

Pl megnézném ezeket a challenge szerű videókat ahol J-Hope fejbe veri Jimint egy piros kalapáccsal stb.

Lécci segítsetek mert még nagyon új vagyok ezen a téren.

Jah és V ről hol találok több videót meg infót? Youtubon már rengetg mindent láttam.

2018. nov. 12. 17:26
1 2
 11/16 Mansour ***** válasza:

"Csak azzal az a baj hogy mind angol én meg nem vagyok a legjobb angolos"

Nincs is ennél jobb motiváció az angoltanuláshoz! Pár hónap múlva azt veszed észre, hogy már majdnem mindent értesz.

2018. nov. 14. 10:13
 12/16 anonim válasza:
A srácok fent vannak a Twitteren,és ők is kezelik az oldalt.
2018. nov. 14. 15:12
 13/16 anonim válasza:

Az előző kérésedtől jövök,ott írtam néhány érdekességet V-ről,de azért itt is adok választ a kérdéseidre.😁

Barátnőjük valóban nincs a tagoknak és szerintem nem is lehet,de amikor megkérdezték Őket erről a barátnős dologról azt válaszolták,hogy nincs rá idejük,ami persze érthető,nagyon le vannak terhelve... 😔

A tetkókkal kapcsolatban itt egy cikk: [link]

Röviden a lényeg: Jungkook azt mondta szeretett volna egy tetoválást az American Hustle Life-ban (akkor volt 17 éves),de Suga lebeszélte róla.

Suga egyszer egy interjúban elmondta,hogy régen szeretett volna tetoválást,de amikor 20 éves lett rájött,hogy még Pharell Williams is 'törli' a tetoválásait.Még azt is mondt,hogy a jövőben szeretne jótékonykodni így nem szeretne tetkót.

A Bon Voyage 2.évadában viszont Suga,J-Hope,V csináltattak maguknak hennát.

Jimin pedig hamis tetkót viselt azon a fellépésen.

Ezeken az oldalakon tudod követni a fiúkat: [link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Saját fiókja sajnos egyik tagnak sincs.

Ha beírod angolul,hogy BTS facts akkor nagyon sok mindent kidob,és nem kell hozzá nagy angoltudás,szépen,érthetően mindent leírnak.

Ha esetleg bármi kérdésed van akkor nyugodtan írhatsz privátban,én is V-t kedvelem a legjobban és nem olyan régóta követem a BTS-t.😊

2018. nov. 16. 18:54
 14/16 anonim válasza:
mondta*
2018. nov. 16. 18:55
 15/16 anonim válasza:

Egyik tagnak sincs instája csak egy közös twitterük

De V azt mondta hogy egyszer szeretne egy saját instát ahol megoszthatja velünk a képeit

2018. nov. 17. 12:22
 16/16 anonim válasza:

Azért itt van V-ről néhány érdekesség...

Imád aegyozni (cukiskodni)

Van egy kutyája: Yeontan

Szereti, ha egy lány bő nadrágot hord

Nem szereti a cipőket

Egyszer suga fogkefejet beleejtette a klotyoba és 2 hónapig nem merte elmondani hogy ő volt🤭🤭😂

Hobbija a fotózás

Szeret olyan zenéket hallgatni, amik kevésbé ismertek

Gucci mániás (Gucci boy🙄😍😍)

Imádja a forró csokit

5 gyereket szeretne 😲😲

Ideálja: egy olyan lány aki jól bánik az ő keresetével, elegáns, sokat aegyozik, tud neki forró csokit csinálni

Az első szerelmét szeretné feleségül venni 😍😍😍

Még nem volt komoly kapcsolata

Apukája a példaképe

Szerencse száma:10

3 évig szaxofonozott

Folyékonyan beszél japánul

Néha kiabál, beszél álmában (oo 🤭💓💓)

Armyt szeretne elvenni😏😏

Sok vallomást kapott levélben, de egyet sem élőben

Szereti J-hope ágyának illatát

Szeretne egyszer kék hajat

Egyszer elsirta magát egy koncerten, mert meg volt faázva és nem úgy tudott énekelni ahogy szeretett volna

Nemrég halt meg a nagymamája 😢😢😢

A tagok őt tartják a "leg titokzatosabbnak"

V a példaképe a Wanna one-s Jihoonnak

Szereti ugrani az armykat fansign-en

Ő volt az egyetlen akiről semmit nem lehetett hallani/tudni, egészen a debütálásukig

Mikor aláirta a szerződést, elsirta magát

Ha éhes, oda megy a hűtőhöz és beszélget vele🤭😂

Remélem sok új dolgot mondtam😊

2018. nov. 17. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!