BALATONI jÓZSEF : "kAMASZHARC" Vagy más műveit aki olvasta attól kérdem, mi a véleményetek ezekről az írásairól? ("Jocó bácsi" fiatal tanár ember)
Én csak a Kamaszharcot olvastam.
Maga az írói stílusa nem annyira tetszett, és ez sajnos sokat elvett az élményből, de a történettel jól tudtam azonosulni, mivel magam is valami hasonlón mentem végig nem régen, amikor harmincvalahány évesen megtaláltam a tizenévesen írt leveleimet, messengeres beszélgetéseimet másokkal és visszaolvastam őket. Kicsit újraéltem mindent, amikről szó volt bennük. Döbbenet volt olvasni, hogy mennyire máshogy láttam akkor a világot, illetve, hogy milyen terveim voltak akkoriban a jövőre nézve, amikből aztán nem valósult meg semmi. Legszívesebben én is azt tenném, amit a regény végén a szereplő és próbálnék egy új életet kezdeni, de hát én a valóságban élek, nem egy regényben, és tudom, hogy ez egyáltalán nem olyan egyszerű. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!