Mennyi pénzt kaphatok egy türelemüvegért?
Figyelt kérdés
2010. jún. 22. 21:08
2/8 anonim válasza:
Szerintem rossz helyre írtad a kérdést. Egyébként attól függ mennyire régi illetve mennyire részletgazdag az üvegben lévő "alkotás".
3/8 anonim válasza:
Az elsőnek: szűk nyakú üvegpalackban elhelyezett vagy összeállított alkotás. Én legtöbbször hajót láttam ilyen üvegben.
4/8 A kérdező kommentje:
Még a dédnagypapám készítette.
Azért tettem fel ide a kérdést,mert annak az árát a kisfiamra szeretném költeni,jövőhónapban lesz 1 éves
2010. jún. 22. 21:51
5/8 anonim válasza:
én sajnos nem tudom, mennyit kapnál érte, de nagyon sajnálom, hogy el kell adnod. :((
6/8 A kérdező kommentje:
muszály sajnos.én sem szeretném,de nagyon rosszul jöttek ki az anyagi dolgaink az utóbbi pár hónapban.
de majd lesz ez még jobb is.
remélem sikerül el adnom.igaz,én sem nagyon szeretném,mert ez egy emlék.
2010. jún. 23. 06:12
7/8 anonim válasza:
Hát nézd, szerintem pénzed bármikor lehet... viszont ilyen ereklyéd a dédnagypapádtól soha a büdös életben nem lesz. Én semmiképp nem adnám el.
8/8 anonim válasza:
Ez talán segíthet...
Nekem is 1 éves a kisfiam, ha muszáj lenne eladnám én is.... :S
A kérdésednek köszönhetően pedig már tudom, hogy mi az a türelemüveg, mert eddig nem is hallottam ilyenről..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!