Fiuk szerintetek gáz ha a lány furulyázik?
Nem. Miért lenne?
Ha zenei beállítottságú, és fúvós hangszeren akar játszani, akkor először furulyán tanul meg általában játszani.
Ez igazából nekem másodlagos. Egy fél százalék pluszt jelent, nyilván, de akkora nagy előnyt nem jelent (nem hátrány, ha erre gondolnál). Én zeneszerzéssel (is) foglalkozok, Kérdező, és 1 darab hangszer a semminél is kevesebb. Alapesetben 127 (!!!) hangszer közül válogathatok, érted...
Ja, és a furulyázás átvitt értelemben sem gáz :P Úgyis lesz valami humorherold, aki el fogja sütni :P
Attól függ, min furulyázol... :)
Amúgy nem. Viszont nem tartozik a kedvenc hangszereim közé, az is igaz.
Az jó, ha furulyázni tudsz, de ha fogalmad sincs a vesszőkről, és magyart is csak töröd - na, az már baj!
Akkor még nagyon kislány vagy, és jó lenne, ha legalább az általános iskola alsó osztályait jól elvégeznéd!
6
Remélem a 21 nem az életkorod, mert akkor felnőtt létedre nagyon dedósan gondolkozol.
Nem.
Egyébként pedig hobbi terén ne adj más véleményére.
Ha te szeretnél zenélni és örömet okoz, az a lényeg.
Én most kezdtem el tanulni furulyázni.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!