Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hol tudom megszerezni Asimov...

Hol tudom megszerezni Asimov Teljes science fiction sorozatának 10. kötetét?

Figyelt kérdés
Szukits kiadó gondozása. Minden megoldásért nagyon hálás lennék, akár privátban is.

2018. aug. 16. 05:50
 1/5 TR75 ***** válasza:
Előjegyeztetni tudod például a kiadónál, vagy akár a bookline-on is. Értesítenek, ha van példány.
2018. aug. 16. 06:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Ezt is köszönöm, de már felvettem a kapcsolatot a kiadóval, és egyelőre nem tervezik az újabb kiadást, úgyhogy nincs sok értelme előjegyeztetni. Elfekvő nyomdapéldányuk sincs.
2018. aug. 16. 07:40
 3/5 TR75 ***** válasza:

A bookline-on antikvár példányt is vehetsz, ha van.

Meg persze vatera, jófogás és társai. Persze, ha ennyire nem beszerezhető, nyilván viszonylag magas lesz az ára.

2018. aug. 16. 14:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de igazából olyan segítséget várnék, hogy konkrétan hol lehet most megvenni ezt a könyvet. Bárhol, bármennyiért. A netes keresési lehetőségek nagyrészt már mind kilőve, ezért írtam ki a kérdést.
2018. aug. 22. 09:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Személyesen még sehol egyik boltban sem láttam. Nekem van egy, jó pénzért megvalok tőle szívesen :)
2018. okt. 4. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!