Szerintetek a The Beatles, vagy a The Verve zenekarok tagjai jobbak technikailag? Kérlek most ne gyertek a többi együttessel, kizárólagosan őket hasonlítsuk össze!
Elsősorban szakmabeliek véleményére lennék kíváncsi, megjegyezném, én mindkettőt szeretem. A két legnagyobb kedvencem. :)
Zeneileg belőlük inspirálódom, így fontos lenne néhány hozzáértő szakember kritikája velük kapcsolatban.
Összehasonlítási alapok:
Lennon-McCartney VS. Richard Ashcroft - dalszerzés
Lennon-McCartney VS. Richard Ashcroft - ének, vokál
George Harrison VS. Nick McCabe - lead gitár
Paul McCartney VS. Simon Jones - basszusgitár
Ringo Starr VS. Peter Salisbury - dob
Kérlek indokoljátok is észrevételeiteket, az apróbb eltéréseket, miérteket!
Tudom, elég szubjektív dolog két zenekart összehasonlítani, én viszont szakemberek/zenészek/bandatagok szemszögéből szeretnék jobban belelátni a tagok tevékenységébe. (technika, tudás)
Effektíve egy dobosnak, vagy basszistának, aki ráadásul objektíven, elfogulatlanul tud tekinteni ezekre az együttesekre, - biztos érdekes észrevételei lennének, leginkább az adott együttesek tagjai - skilljeinek tekintetében.
Várom az értékes véleményeket, meglátásokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!