Van valakinek ötlete, hogy milyen Harry Potter fanfiction-t tudnék írni? Ez nyárra a házi feladat, és nincs semmilyen ötletem, mert ami volt, azt meg blogba kiírtam. Nem fogadták el, hogy a régebbi ötleteimből vadásszak. Valami új ötlet kellene.
Szia! Én általában úgy írok HP fanficet, hogy kiválasztok egy karaktert, akit szeretek, és vagy továbbgondolom a háború utáni életét (ha túléli), vagy olyan helyzetekbe keverem, amikben alapvetően nem vett részt. Ezzel nem adok hozzá plusz szálat, csak más perspektívából írom le a meglévőket.
Pl. ha nekem szimpatikus Malfoy (nem igazán), elképzelem, milyen lenne, ha ő is visszautazna az időben a harmadik könyvben... Stb.
Szívesen írok neked konkrét alapot, ha szeretnéd, de inkább privátban. :)
Legyen benne:
szerelem, állat, elválás és viszontlátás.
Vagy tegyenek látogatást Magyarországon.
És persze varázsoljanak a szereplők.
Írj arról, hogy milyen volt Hagridnak, amikor Aragogot becsempészte az iskolába.
Írj az alapítókról. Mikor kezdtek nézeteltéréseik lenni?
Írj Lunáról és az édasanyjáról. Kettejük kapcsolatáról.
A szomorú, kislány Petuniáról. Charlie gyerekkoráról. Fred és Roxanne csínyeiről. McGalagony animágussá válásáról. Dumbledore és Aberforth gyerekkoráról. Egy halálfalógyűlésről. Egy Malfoyék által rendezett aranyvérű bálról. Az idősebb Tom Denemről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!