Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Van valakinek ötlete, hogy...

Van valakinek ötlete, hogy milyen Harry Potter fanfiction-t tudnék írni? Ez nyárra a házi feladat, és nincs semmilyen ötletem, mert ami volt, azt meg blogba kiírtam. Nem fogadták el, hogy a régebbi ötleteimből vadásszak. Valami új ötlet kellene.

Figyelt kérdés
Olyan fanfiction kellene, amilyen lehetőleg még nincs fent az interneten. Storybirdbe kaptuka feladatot, ezért ott elkészíthető kellene, vagyis nem nagyon hosszú, de azért van megadva minimum is.

2018. jún. 21. 21:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
írj valami vicceset.
2018. jún. 21. 22:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
van az a stílus amikor harrynek megy minden még amit lehetetlennek is mondanak. jó pár iylen vicces fanfictiont olvastam . LEhetne mondjuk ez az alapötlet. meg valami voldemort elleni harc még bele.
2018. jún. 21. 22:41
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ezt kérlek le tudnátok írni kicsit részletesebben, mármint ezt a vicces fanfiction ötletet?
2018. jún. 22. 09:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én általában úgy írok HP fanficet, hogy kiválasztok egy karaktert, akit szeretek, és vagy továbbgondolom a háború utáni életét (ha túléli), vagy olyan helyzetekbe keverem, amikben alapvetően nem vett részt. Ezzel nem adok hozzá plusz szálat, csak más perspektívából írom le a meglévőket.

Pl. ha nekem szimpatikus Malfoy (nem igazán), elképzelem, milyen lenne, ha ő is visszautazna az időben a harmadik könyvben... Stb.

Szívesen írok neked konkrét alapot, ha szeretnéd, de inkább privátban. :)

2018. jún. 22. 11:07
 5/8 anonim ***** válasza:

Legyen benne:

szerelem, állat, elválás és viszontlátás.

Vagy tegyenek látogatást Magyarországon.

És persze varázsoljanak a szereplők.

2018. jún. 22. 17:52
 6/8 anonim ***** válasza:

Írj arról, hogy milyen volt Hagridnak, amikor Aragogot becsempészte az iskolába.

Írj az alapítókról. Mikor kezdtek nézeteltéréseik lenni?

Írj Lunáról és az édasanyjáról. Kettejük kapcsolatáról.

A szomorú, kislány Petuniáról. Charlie gyerekkoráról. Fred és Roxanne csínyeiről. McGalagony animágussá válásáról. Dumbledore és Aberforth gyerekkoráról. Egy halálfalógyűlésről. Egy Malfoyék által rendezett aranyvérű bálról. Az idősebb Tom Denemről...

2018. jún. 26. 16:59
 7/8 Mindenjó válasza:
Én is ilyen házit akarok. Lehetne történet a kislány Petúniáról, vagy esetleg Dudley Dursley gyerekéről aki ne adjisten varázsló lett. Kifejezetten érdekelne Voldemort édesanyjának tragédiája illetve szívesen olvasnék Draco gyerekkoráról is ahogy Lucius a kezdetben aranyos kisfiút pincsivé változtatja.
2018. jún. 26. 20:15
 8/8 anonim válasza:
Irj valamit a “sotet oldal”’ szemszogebol, eleg keves ilyen temaju magyar fanfictiont lattam es szerintem lenne ra igeny is, legalabbis en nagyon szeretem ezeket de sajnos csak angolul tudok ilyeneket olvasni mert magyarul nem nagyon van
2018. júl. 17. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!