Mit gondoltok Avril tényleg beképzelt?
Figyelt kérdés
Régen elég sokat hallgattam rajongtam érte , és mnost nemrég vettem észre yt-n hogy összejött vmi faszival dwe sztem bűnronda mikor először megláttam egyből az ugrott be hogy biztos van egy rakás pénzexd. és mikor rákerestem kijött h vmi milliárdos örökös. ez elég vicces. Szerintetek avril csak elakarja magát tartatni vagy mondjuk a családja olyan a palinak hogy nem ilyen alpári bunkók stb. hanem normális tisztességes emberek normális erkölccsel és azért van vele?Xd2018. jún. 12. 21:13
1/8 anonim válasza:
Egy nő három dolog miatt házasodik:
Pénz
Pénz
És pénz
Ha még lány, akkor előfordul, hogy olyan elvetemült indok is elég hozzá, mint a szerelem. De Lavigne már rég nem kiscsaj.
2/8 anonim válasza:
El akarja magát tartatni? Ő? Egy világhírű énekesnő. Neki is van épp elég pénze szerintem :D És egy nő nem csak a pénz miatt házasodhat.
3/8 anonim válasza:
2
Azért jobb biztosra menni, bármi történhet. A torrentek miatt már nem jön sok pénz a lemezekből, sokat kell haknizni, az meg sok energia. Jobb több lábon állni, ezt Avril is tudja.
4/8 anonim válasza:
Az elsőnek nincs igaza. Avril sokkal gazdagabb mint a férje :)))
7/8 anonim válasza:
6
Forrás? (Te állítottál valamit, neked kell bizonyítanod)
8/8 anonim válasza:
"
Forrás? (Te állítottál valamit, neked kell bizonyítanod)"
Amennyiben fűződik hozzá érdeke, hogy meggyőzzön. De csak hülyének néz, és igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!