Milyenek a fényképeim?
Egyébként egy Panasonic Lumix Dc-fz81em van, ha ez számít és néhány hete fotózgatok.
Nekem tetszenek, be is követtelek.
Ha sokat fotózol, előbb utóbb kialakul a stílusod és egyre jobbá válsz.
#4, profi gép még nem garantálja, hogy jó lesz egy kép, ahogy egy amatőr gép sem jelent mentséget jellegtelen, semmitmondó képekre.
Semmi rossz nincs abban, amit a kérdező csinál, nyilván hobbiból teszi, és élvezi, ez a lényeg, folytassa! De azért jónak nem jó. Ha fejlődik, akkor még lehet jó.
#17, senki nem vár el világmegváltó képeket a kérdezőtől, de attól még nem kell azt hazudni sem, hogy jók a képek.
Én csak a jelenlegi állapotra reflektáltam, lehet, hogy majd ha fejlődik, jó fotós lesz, de miért előlegezzem meg ezt a kijelentést, ha jelenleg még nem az?
Egyébként ismerek kezdőket, akik már alapból jobbak voltak. És igen, van, aki fotósnak születik. Azt hívjuk tehetségnek.
Kérdezőnek meg: a sok gyakorlás valóban rengeteget számít, legyél szemfüles, nem feltétlen mindig a szépet kell keresni, figyelj fel az átlagtól eltérő, vagy jellegzetes dolgokra. A pálinkásüveg például jó ötlet volt. Sokkal érdekesebb az a fotó, mint a többi. És figyelj arra, hogy ne dülöngéljenek a képeid, ha meg úgy sikerül, akkor igazítsd ki utólag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!