Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Milyenek a fényképeim?

Milyenek a fényképeim?

Figyelt kérdés

[link]

Egyébként egy Panasonic Lumix Dc-fz81em van, ha ez számít és néhány hete fotózgatok.

2018. jún. 11. 20:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
45%

Nekem tetszenek, be is követtelek.

Ha sokat fotózol, előbb utóbb kialakul a stílusod és egyre jobbá válsz.

2018. jún. 11. 21:34
 12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó, visszakövettelek.
2018. jún. 11. 21:38
 13/19 A kérdező kommentje:
Egyébként azt kihagytam hogy nem szoktam utómunkázni, csak a régebbi telefonos képeim vannak szerkesztve.
2018. jún. 12. 16:39
 14/19 anonim ***** válasza:
95%
Nekem tetszenek. Persze semmi extra, mert ilyen fotókat bárki tud csinálni viszont ! Ha szereted amit csinálsz, sose hagyd abba, mert biztosan jó hobbi vagy akár munka lesz a későbbiekben. A lényeg, hogy olyan képeket csinálj amik egyediek. Ezek sajnos nem azok, de kezdésnek jó. :)
2018. jún. 13. 23:04
 15/19 anonim ***** válasza:
48%
Èn nem èrtek a fotózáshoz, de nekem tetszenek a kèpeid.
2018. jún. 16. 12:02
 16/19 anonim ***** válasza:
51%

#4, profi gép még nem garantálja, hogy jó lesz egy kép, ahogy egy amatőr gép sem jelent mentséget jellegtelen, semmitmondó képekre.

Semmi rossz nincs abban, amit a kérdező csinál, nyilván hobbiból teszi, és élvezi, ez a lényeg, folytassa! De azért jónak nem jó. Ha fejlődik, akkor még lehet jó.

2018. jún. 18. 18:08
 17/19 anonim válasza:
48%
De arra sincs mentség hogy egy KEZDŐTŐL profi, világmegváltó képeket várnak el. Mintha az ember már fotósnak született volna:D. Nem hiszem utolsó, hogy mikor kezdő voltál, gyönyörű, napokig elgondolkodtató képeket készítettél, de szólj ha tévedek:).
2018. jún. 19. 01:00
 18/19 A kérdező kommentje:
Egyébként beszéltem egy hobbifotóssal aki régóta csinálja ezt és annyit mondott hogy jók a fotóim és fotózzak minél többet hogy fejlődjek. Meg ajánlott egy fotósklubbot.
2018. jún. 19. 10:02
 19/19 anonim ***** válasza:
51%

#17, senki nem vár el világmegváltó képeket a kérdezőtől, de attól még nem kell azt hazudni sem, hogy jók a képek.

Én csak a jelenlegi állapotra reflektáltam, lehet, hogy majd ha fejlődik, jó fotós lesz, de miért előlegezzem meg ezt a kijelentést, ha jelenleg még nem az?

Egyébként ismerek kezdőket, akik már alapból jobbak voltak. És igen, van, aki fotósnak születik. Azt hívjuk tehetségnek.

Kérdezőnek meg: a sok gyakorlás valóban rengeteget számít, legyél szemfüles, nem feltétlen mindig a szépet kell keresni, figyelj fel az átlagtól eltérő, vagy jellegzetes dolgokra. A pálinkásüveg például jó ötlet volt. Sokkal érdekesebb az a fotó, mint a többi. És figyelj arra, hogy ne dülöngéljenek a képeid, ha meg úgy sikerül, akkor igazítsd ki utólag.

2018. jún. 19. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!