Honnan tudom, hogy tehetséges vagyok?
Verseket írok 12 éves korom óta. Mikor visszaolvaosom az évekkel ezelőtti verseimet azt kell mondjam, hogy rémesek. A ritmus oké de a rímpárok egyszerűek és sokszor nem szól semmiről.
Elgondolkodtam. Mi van, ha most is rémes verseket írok, de erre később fogok rájönni, mikor érettebb (esetleg okosabb) leszek?
18/l
12 éves koromban kezdtem én is, ugyan nem versekkel, hanem prózákkal, 14 évesen elkezdtem verseket is írni, és most ennyi év után visszaolvasni elég borzasztó, 110 versem közül csak a legjobbakat hagytam meg, 30 maradt, azóta írtam hozzá mondjuk, de már nem úgy alkotok, mint régen, már mostanában több nap-több hét egy vers, folyamatosan átírom, alakítom, csiszolok rajta, amíg legalább nekem meg nem felel.
Nekem adott már kritikát költő is, ő azt mondta ne hagyjam abba. :D
Mondjuk én nem csak ehhez értek, írtam már novellát, forgatókönyvet, haikut és vannak regényvázlataim is.
Egyszerűen az irodalom minden részében imádok alkotni.
18/
Szia!
Hasonló problémákkal küzdök, mint te. Ha van kedved, írj privátot, megmutathatnák egymásnak a verseinket.
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!