Mit szóltok az idei Eurovizios Dalversenyhez?
Borzalmas a nyertes dal. Mi ez a kotkodácsolás komolyan? Mért a meghökkentés a cél, mért nem a tehetség számít, meg az, hogy jó legyen a dal? Pár éve Conchita is részben a meghökkentés miatt nyert, de legalább neki szép volt a dala. Nem értem, ebben a fura kotkodálásban mi a jó. Nem tetszik.
Viszont az AWS nagyon-nagyon tetszett, és kicsit szomorú vagyok, hogy csak a 21. helyen végeztek.
Úgy vélem, az országok pontozásainál a politikának nagy szerepe van. Ami azért szomorú, mert az Euróvízió eredetileg azért alakult meg, hogy összehozza Európát, hogy egy verseny erejéig ne számítsanak a politikai különbségek.
Smack that, all on the floor
Smack that, give me some more
Smack that, 'till you get sore
Smack that, oh-oh-oh-oh-oh
Smack that, all on the floor
Smack that, give me some more
Smack that, 'till you get sore
Smack that, oh-oh-oh-oh-oh
Csalódtam, kevés volt benne a bénázás, pedig azok a legszórakoztatóbb pillanatok :D
- Ami a dalokat illeti, középszerűek voltak, mint mindig.
- Az én kedvencem a litván volt az előadásmód miatt, a dal maga nem nagy szám..
- Sajnos nem volt nagyobb füstje annak, hogy valaki berohant a színpadra.
- A magyar AWS üde színfolt volt, azzal, hogy megjelenhetett a hardcore rock, szerintem ez példátlan. Elég megnézni a YouTube reakcióvideókat, mindenki ledöbben tőle :D
- Az izraeli dal ereje nyilván a kotkodácsolásban volt, ez kellőképpen meghökkentővé tette, hogy beragadjon az emberek fejébe, de amúgy az is középszerű dal volt.
Rendszeres néző vagyok és évekre visszanézve ez a legszínvonaltalanabb mezőny. A döntőbe jutott dalok nagy része übergagyi tucatdal vagy épp baromi idegesítő, mint pl ez a gyogyósnak kinéző izraeli csaj produkciója.
Ami tetszett, az a német, ír és a szerb meg még talán az albán. Illetve az elődöntőben a görög, azeri és lengyel.
A döntő legalja számomra Izrael, a picsogó jellegű, visítozó finn csaj, Moldova és a cicafiúcskás, nyávogós svéd gyerek volt. Vicc az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!