Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mit szóltok az idei Eurovizios...

Mit szóltok az idei Eurovizios Dalversenyhez?

Figyelt kérdés

#dal #eurovízió #ének #Netta - Toy
2018. máj. 14. 21:21
 1/7 anonim ***** válasza:
73%

Borzalmas a nyertes dal. Mi ez a kotkodácsolás komolyan? Mért a meghökkentés a cél, mért nem a tehetség számít, meg az, hogy jó legyen a dal? Pár éve Conchita is részben a meghökkentés miatt nyert, de legalább neki szép volt a dala. Nem értem, ebben a fura kotkodálásban mi a jó. Nem tetszik.

Viszont az AWS nagyon-nagyon tetszett, és kicsit szomorú vagyok, hogy csak a 21. helyen végeztek.

Úgy vélem, az országok pontozásainál a politikának nagy szerepe van. Ami azért szomorú, mert az Euróvízió eredetileg azért alakult meg, hogy összehozza Európát, hogy egy verseny erejéig ne számítsanak a politikai különbségek.

2018. máj. 14. 21:58
 2/7 anonim ***** válasza:
58%
Mit szólnánk? Az Eurovizió eddig sem arról szólt hogy ki milyen számot énekel. Ez a verseny igazából nyalizás az európai országok között. És mindig egy olyan ország nyer amelyikkel Brüsszelnek terve van... Ez az egész verseny megjátszott, idejét múlt és megrendezett. És természetesen a pènzről szól! De így is egyre veszteségesebb az egész, nem véletlenül van egyre több Európán kívüli ország a résztvevők között. Ha fizetnek akkor beléphetnek és vmilyen indokkal megoldják hogy részt vegyenek a versenyen. Nemrég azt olvastam valahol hogy már Új-Zéland és Kanada is fontolgatja a részvételt a versenyen. Az indok bizonyára az lesz hogy mivel a Britt Nemzetközösség tagjai és formailag még mindig II.Erzsébet az uralkodó akár csak Nagy-Britannia és Ausztrália esetében.
2018. máj. 14. 21:59
 3/7 anonim ***** válasza:

Smack that, all on the floor

Smack that, give me some more

Smack that, 'till you get sore

Smack that, oh-oh-oh-oh-oh

Smack that, all on the floor

Smack that, give me some more

Smack that, 'till you get sore

Smack that, oh-oh-oh-oh-oh

2018. máj. 14. 22:08
 4/7 anonim ***** válasza:
90%

Csalódtam, kevés volt benne a bénázás, pedig azok a legszórakoztatóbb pillanatok :D

- Ami a dalokat illeti, középszerűek voltak, mint mindig.

- Az én kedvencem a litván volt az előadásmód miatt, a dal maga nem nagy szám..

- Sajnos nem volt nagyobb füstje annak, hogy valaki berohant a színpadra.

- A magyar AWS üde színfolt volt, azzal, hogy megjelenhetett a hardcore rock, szerintem ez példátlan. Elég megnézni a YouTube reakcióvideókat, mindenki ledöbben tőle :D

- Az izraeli dal ereje nyilván a kotkodácsolásban volt, ez kellőképpen meghökkentővé tette, hogy beragadjon az emberek fejébe, de amúgy az is középszerű dal volt.

2018. máj. 15. 05:55
 5/7 anonim ***** válasza:
92%
Sz4r volt. Színvonaltalan és az amúgy is borzalmas közegben is egy aránylag rossz dal nyert
2018. máj. 15. 08:51
 6/7 anonim ***** válasza:
65%
Nekem Moldova nagyon tetszett, de volt vagy 4 jó szám amivel bővült az eddig is több tízezer dalt tartalmazó zenei gyűjteményem
2018. máj. 15. 10:44
 7/7 anonim ***** válasza:
76%

Rendszeres néző vagyok és évekre visszanézve ez a legszínvonaltalanabb mezőny. A döntőbe jutott dalok nagy része übergagyi tucatdal vagy épp baromi idegesítő, mint pl ez a gyogyósnak kinéző izraeli csaj produkciója.

Ami tetszett, az a német, ír és a szerb meg még talán az albán. Illetve az elődöntőben a görög, azeri és lengyel.

A döntő legalja számomra Izrael, a picsogó jellegű, visítozó finn csaj, Moldova és a cicafiúcskás, nyávogós svéd gyerek volt. Vicc az egész.

2018. máj. 15. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!