Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Kutyus horgolási mintákat hol...

Kutyus horgolási mintákat hol találok?

Figyelt kérdés

Konkrét fajtákat szeretnék horgolni.

Pinteresten láttam horgolt kutyusokat de leírást mem találok.

2018. máj. 5. 16:20
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

[link]

Nem is volt olyan nehéz ugye?

2018. máj. 5. 17:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Nagy tapsot neked. Ha nem értesz hozzá ne kommentelj. Ezek kutyaruhák nem horgolt kutyák. Na meg videóbol nem lehet megcsinálni csak minta alapján. Ügyes vagy légy továbbra is ekkora paraszt. Ezzel sokra viszed még.
2018. máj. 5. 20:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Tanulj meg görgetni. Érdekes módon videókból én meg tudtam csinálni sok mást, ha a te képességeidet ez nem fedezi, az nem az én bajom.
2018. máj. 5. 21:03
 4/5 A kérdező kommentje:

Bocs hogy 14 évesen nem vagyok profi horgoló és kifogy a tudásom a papír mintánál.

1 perces videóbók nem hinném hogy meglehet oldani. Legalábbis nekem nem megy.

2018. máj. 5. 21:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Amit linkeltél abbol egy használható a többi meg nemis az. Addig én is eljutottam hogy beirom a googleba. Csak hát angolul nem tudok.
2018. máj. 5. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!