Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Művészek, magasan képzett...

Művészek, magasan képzett zenészek, népzenészel, komoly zenészek, mi a véleményetek Eminem zenei munkásságáról?

Figyelt kérdés
Sokszor olvastam már, hogy a rap műfajban Eminem a legsikeresebb , és a 21. Század legelismertebb zenészének tekintik. Na ez a pouláris besorolás. De érdekelne azoknak a véleménye, akik magas szinten értenek a zenéhez, énektanároké, komolyzenészeké, népzenészeké, annak ellenére , hogy teljesen más műfaj, van-e pozitív/negatív véleményük Eminemről. Ugyanis én zenész családban nőttem fel, és érdekel hogy vajon csak éb tartom-e zeneileg is kiválónak.:) válaszotokat előre is köszönöm!

2018. máj. 2. 09:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
3-dik hozzászóló! Te is csak egy okoskodó baromarc vagy. Megtudnád indokolni állításod? Zeneileg profik Eminem munkái. RAP zeneileg. Nem a komolyzenéhez, meg a Royal Philharmonic Orchestra zenéjéhez kell hasonlítani. Nem vagyok szakértő, de abban legyél biztos Eminem dalai szövegileg mestermunkák, zeneileg is profi. Eminem is jártas a szakmában, meg rengeteg nagykutyával dolgoznak rajta rengeteget. Az új albumán (Music To be murdered by) nagyon jól összehangolta az old schoolt és a new schoolt. Hallgasd meg a Godzilla című számot. És ha akarod szívesen részletezem tovább, de mivel 2 éves kérdés, így eleve kétlem, hogy ezt látjátok..
2020. aug. 21. 16:41
 12/16 A kérdező kommentje:
rongyosra hallgattam a godzillat, és az egész albumot .:D
2020. aug. 23. 08:48
 13/16 anonim ***** válasza:
11-es vagyok. Én is rongyosra hallgatom. :D
2020. aug. 24. 18:48
 14/16 anonim válasza:
100%
A 3-mas válaszoló tényleg mellélőtt. A wellhello mitől lenne jobb mint Eminem? Ilyen baromságot is ritkán hall az ember. De eleve minek Eminemet a komolyzenéhez hasonlítani? Felesleges. Eminem rap, a Wellhello pop, a Royal Philharmonic Orchestra egy teljesen más dolog. Mind a 3 a maga műfajában igenis jó zeneileg! Lehet hogy a Royal Philharmonic Orchestra nem tudna olyan rapzenét összerakni mint Eminem, de Eminem se tudna olyat mint ők. De nem is akarnak. Teljesen más műfajban vannak, kár összehasonlítgatni.
2020. aug. 24. 19:07
 15/16 anonim válasza:
50%
A Godzilla egy mesteri munka, nem lehet, hogy Dre keze is benne van?
2020. aug. 29. 22:45
 16/16 anonim ***** válasza:
15-ös. Igen, Dre keze is benne van, de Eminem is bőven kivette a részét a munkából.
2020. aug. 30. 02:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!