Művészek, magasan képzett zenészek, népzenészel, komoly zenészek, mi a véleményetek Eminem zenei munkásságáról?
Figyelt kérdés
Sokszor olvastam már, hogy a rap műfajban Eminem a legsikeresebb , és a 21. Század legelismertebb zenészének tekintik. Na ez a pouláris besorolás. De érdekelne azoknak a véleménye, akik magas szinten értenek a zenéhez, énektanároké, komolyzenészeké, népzenészeké, annak ellenére , hogy teljesen más műfaj, van-e pozitív/negatív véleményük Eminemről. Ugyanis én zenész családban nőttem fel, és érdekel hogy vajon csak éb tartom-e zeneileg is kiválónak.:) válaszotokat előre is köszönöm!2018. máj. 2. 09:41
11/16 anonim válasza:
3-dik hozzászóló! Te is csak egy okoskodó baromarc vagy. Megtudnád indokolni állításod? Zeneileg profik Eminem munkái. RAP zeneileg. Nem a komolyzenéhez, meg a Royal Philharmonic Orchestra zenéjéhez kell hasonlítani. Nem vagyok szakértő, de abban legyél biztos Eminem dalai szövegileg mestermunkák, zeneileg is profi. Eminem is jártas a szakmában, meg rengeteg nagykutyával dolgoznak rajta rengeteget. Az új albumán (Music To be murdered by) nagyon jól összehangolta az old schoolt és a new schoolt. Hallgasd meg a Godzilla című számot. És ha akarod szívesen részletezem tovább, de mivel 2 éves kérdés, így eleve kétlem, hogy ezt látjátok..
12/16 A kérdező kommentje:
rongyosra hallgattam a godzillat, és az egész albumot .:D
2020. aug. 23. 08:48
13/16 anonim válasza:
11-es vagyok. Én is rongyosra hallgatom. :D
14/16 anonim válasza:
A 3-mas válaszoló tényleg mellélőtt. A wellhello mitől lenne jobb mint Eminem? Ilyen baromságot is ritkán hall az ember. De eleve minek Eminemet a komolyzenéhez hasonlítani? Felesleges. Eminem rap, a Wellhello pop, a Royal Philharmonic Orchestra egy teljesen más dolog. Mind a 3 a maga műfajában igenis jó zeneileg! Lehet hogy a Royal Philharmonic Orchestra nem tudna olyan rapzenét összerakni mint Eminem, de Eminem se tudna olyat mint ők. De nem is akarnak. Teljesen más műfajban vannak, kár összehasonlítgatni.
15/16 anonim válasza:
A Godzilla egy mesteri munka, nem lehet, hogy Dre keze is benne van?
16/16 anonim válasza:
15-ös. Igen, Dre keze is benne van, de Eminem is bőven kivette a részét a munkából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!