Ti milyen előadásokat láttátok már a budapesti operettszínhàzban és melyik előadásokat ajálnjátok? Illetve ki a kedvenc színészetek esetleg példaképetek?
Én a Notre dame-i toronyőrt, a Luxemburg grófját, a Víg özvegyet és a Rebeccát láttam(Az utóbbit ma) és mindenkinek ajánlom mert mind nagyon színvonalas és gyönyörű, igazán művészi előadás. Ezen kívűl ajánlom még a Rómeó és Júliát, a Mozartot és az Elisabethet bár ezeket még csak felvételen láttam meg szeretném nézni élőben is!😊
Példaképeim Janza Kata és Szabó P. Szilveszter. A többi színészt is nagyon szeretem. És ti?
Operettszínházban sajnos mostanában nem jártam:(
Szeretem a színházat, több színházban is voltam
Anno szerencsémre a Padlást anno még Kaszás Attilával láthattam :)
Láttam a Rómeó és Júliát,Valahol Európábant, Képzlet riport egy amerikai popfesztiválról, a Víg özvegyet, A dzsungel könyvét
Jelenleg a Vígszínházban szívesen megnézném a Pál utcai fiúkat, és a Félkegyelműt :)
Kedvenc színészem Kaszás Attila, Kár, hogy már nem él
Hegedüs D.Géza, Szabó P. Szilveszter, Vecsei H.Miklós, Dolhai Attila,Bereczki Zoltán :)
Janza Kata,Szinetár Dóra ,Eszenyi Enikő :)
Kb. 7 éves koromban voltam először,azóta szinte folyamatosan járok/járunk a szüleimmel!
Amiket eddig láttam:
-Csárdáskirálynő
-Szépség és a Szörnyeteg
-Rómeó és Júlia ( és megyek rá ismét Májusban )
-Abigél
-Fame
-A Notre Dame-i toronyőr ( Júniusban ismét )
-Lady Budapest
-Isten Pénze
-Rebecca (2x)
-Elfújta a szél
-Ének az esőben
-Kékszakáll
-Dorian Gray
Kedvenc színészem Szabó P. Szilveszter <3
Kedvenc színésznő pedig Vágó Zsuzsi ^^
Rómeó és Júlia (2X), Fame, Elisabeth, A Szépség és a Szörnyeteg, Ghost.
Sajnos már egyiket sem játsszák :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!