Mi a véleményetek az István a király c. Rockoperáról?
(18/F)
Sziasztok.
Nagyon sajnálom,hogy élőben sosem láttam ezt a csodát. És elég rossz belegondolni,hogy az ismerettségi köröm kb 70%-a azt se tudja miről magyarázok ha ezt felhozom.Mellesleg nem hallgatok rockot,eléggé reggae-arc vagyok.. de ezt a rockoperát sose unom meg
És bocsánat,hogy így fogalmazok,de nagyon sajnálom,hogy Vikidál Gyula nem futószalagon jött le,ugyanis ő a rockhang,és ebből kéne rengeteg...:D
Arra lennék kiváncsi,hogy nektek milyen véleményetek van a (83!-as) István a király Rockoperáról? Esetleg valaki volt valamelyiken? Tényleg Playbackesek voltak a koncertek?
Az a véleményem, hogy nagyszerű a zenéje és klassz a szövege is, az első előadás pedig elementáris volt (még tévében is).
Nekem az első nagy rockopera-élményem a Jesus Christ Superstar volt, de az István a király majdnem olyan zseniális. Egyébként ajánlom neked a Sztárcsinálókat, az se rossz :)
Szeretjük, nekem is meghatározó volt, amikor először hallotam gyerekkoromban. Jó az alapanyag, jók a dallamok, Varga és Vikidál meg jó énekesek.
Persze van sok hibája is, rosszul van felépítve és igénytelen a zenéje, de attól még szeretjük :)
Az, hogy mi vagyunk; magyarok és európaiak, úgy ahogy.
Ki kéne adatni az eredeti előadást, a Himnusszal a végén, hogy mindenki megvehesse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!