Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » AK26 miért süllyed mióta...

AK26 miért süllyed mióta kilépett az RTM-ből?

Figyelt kérdés
Egyre ragyibb zenéket csinálnak, idiótákkal featolnak new empire, meg ilyen jött ment dj-kell, hiro meg áhh fapados nagyon ak26 kemény rap hoval lett mint régen?

2018. ápr. 7. 21:43
 1/6 anonim ***** válasza:
56%
Ja, hog rap, akkor ezért értm csak a kötőszavakat a kérdésedből. Ízlések és ficamok, az én ízlésficamom szerint a rapnek nem volt és nem is lesz hova süllydnie.
2018. ápr. 7. 22:22
 2/6 anonim ***** válasza:
71%
régen is trágya volt.
2018. ápr. 7. 23:05
 3/6 anonim ***** válasza:
56%
Most valamit nem értek. Ak26nak és az rtmnek mi köze van a zenéhez? Vagy a művészethez?
2018. ápr. 8. 00:59
 4/6 anonim ***** válasza:
52%
Mindig is egy rakás szar volt... :D
2018. ápr. 8. 08:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés rossz kategóriában van
2018. ápr. 8. 11:54
 6/6 $$$$$ ***** válasza:
100%
Hát igen. Én régen nagyon szerettem őket(a régi zenéiket most id szeretem). De mostanaban nagyon rossz zeneket csinalnak. Giajj zenéi még el is mennek. De Hironak ezek a nyálas szerelmes zenéi valami borzasztóak... Mindnek adtam egy eselyt de alaig birtam végig halgatni... De a legujjabat már meg se halgattam. Ma jutottam el arra a pontra hogy már nem gogom hordani az AK-s fém medállomat . Már egy jó idelye tervezem hogy nem hordom de most zudtam rászánni magam. Merthat nagyon szerettem őket. De Hiro új stílualsa valami borzaszto... Regen a pávákat szidta most meg lenyegében ő is páva lett XD .Tehat én már Hiroval nem is fogok foglalkozni. Max Giajj zeneit fogom halgatni mert neki az ujjabbak is elmennek. De mar nincs AK26 ... Állandóan csak szólókat tesznek ki(főleg Hiro mert Giajj ritkan is tesz ki) alig van mostanaban közös zenéjük . A regi elveket meg teljesen felrugtak mindig mondtak hogy sose fognak szolózni, sose lesz szerelmes számuk erre Hiro meg csak szerelmes zeneket nyom mostanában. Nem tudok rá mit mondani . Elkeserítő... Elnézést ha valamit elirtem telórol vagyok..
2018. ápr. 10. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!