Hogyan lehet elkuloniteni a ket kezemet zongoraban?
Figyelt kérdés
Bal-al alajatszok, de teljesen mast mint a jobbon.2018. ápr. 2. 01:52
1/5 anonim válasza:
Gya-kor-lás-sal
Ha nem megy, ne zongorázz.
2/5 anonim válasza:
Én végeztem zongoraszakot, de én se tudok mit mondani. Csinálod és megtanulod, ez így működik. Először külön játszod el a dallamokat, s amikor az már belemegy az "ujjaidba" (nyilván igazából az agyadba, de nem tudatosan figyelsz rá, egyszerűen csak megy), akkor együtt. Nem olyan nehéz ám, nyilván kezdőként ne nehéz darabokat játszik az ember (jó, igazán nehéz darabokat 7 év zeneiskola után sem fogsz eljátszani, ahhoz profinak kell lenni, de érted, van, ami az első évben is jól megy, annyira egyszerű :D).
3/5 anonim válasza:
Úgy van összeállítva a tananyag, hogy ezt elsajátítsd. Csak be kell iratkozni és mindig begyakorolni a leckét a tanár instrukciói szerint.
Először nem egyszerre, hanem váltott kézzel vannak dallamok.
4/5 anonim válasza:
Van olyan gyakorlat, hogy az egyik kezed mutatóujjára ragasztasz papírdarabot, a másik kezednek meg a középső ujjára és simán az asztallap tetején különböző ritmusokat dobolsz. Egyszer úgy, hogy mindkét kezed egyformán használod (mondjuk 2 koppintás mutatóujj, 1 középső) aztán a másik kezednél megcseréled a 2-1-et, 1-2-re. Ilyeneket lehet gyakorolni... nem tudom mennyire működik, csak van ilyen módszer.
5/5 anonim válasza:
Na, ezért is kell sokat gyakorolni a zongorát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!