Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hogy lépjek túl az írói válságon?

Hogy lépjek túl az írói válságon?

Figyelt kérdés
Egy alkalmazásra írok könyvet, amit olvasnak egy páran. De már vagy két hónapja nem raktam ki semmit, abból kifolyólag, hogy nem jut eszembe semmi, vagy nem tudom megfogalmazni. Hogy küzdjem le a súlyos ihlethiányt?

2018. márc. 29. 15:35
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer egy könyvben azt olvastam, hogy vegye be az ember napirendi szokásba, hogy minden reggel ugyanabban az időben ír minimum 5 oldalt. De lehet ez a minimum 1 is, csak legyen rendszeres, tervezett, napirendi. Ekkor 3 hét alatt beépül a tudatba.

Illetve van egy kis aranyos eszmefuttatás itt

[link]

2018. márc. 29. 15:50
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Én is 'leblokkoltam' egyszer-kétszer, és végül az vált be, hogy elengedtem a problémát. Adtam magamnak pár hetet, mikor azt mondtam, én most nem írok. De lehet akár több is. Addig nem, amíg nincs hozzá hangulatom. És amikor már abszolút nem éreztem rosszul magam amiatt, hogy mióta nem töltöttem fel új részt, nem volt nyomás, akkor egyszer csak megint kedvet kaptam, és jött az ihlet is.

Lehet, hogy volt olyan követőm, aki megunta, és nem várt rám addig, de így is megérte, mert olyan fejezetekkel folytattam a munkát, amikre büszke vagyok. :)

2018. márc. 31. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!