Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Most akkor melyik filcet...

Most akkor melyik filcet vegyem meg?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már nagyon rég óta szeretnék Copic Ciao 12 színű filctollat, össze is gyűjtöttem rá a pénzt. De találtam Touch filctollakat is, ami olcsóbb és a megnézett videók alapján a színe is élénkebb. A 12 darabos szettekben a Touch filctoll jobb színeket ad (szerintem) mint a Copic.

Ja és kezdő vagyok. A touch filceket is újra lehet tölteni?

Válaszokat köszönöm!

2018. márc. 7. 11:27
 1/3 A kérdező kommentje:
2018. márc. 7. 11:29
 2/3 anonim ***** válasza:
74%
Én például pont azt szeretem a copicban hogy több és finomabb árnyalatok is vannak, de valóban drágább és ha neked csak élénkebb színek kellenek akkor teljesen jó a touch is. Sőt, ha nem kell ecsetvég akkro a promarker is:D Mivel valószínűleg nem marker papírra fogod csinálni és gondolom nem is a teljesen láthatatlan keveredés a cél, akkor nincs nagyon különbség a márkák közt. Ja és igen a touch is újratölthető.
2018. márc. 7. 21:09
 3/3 anonim válasza:
szerintem ha kezdő vagy akkor neked mindegy mert úgy se lesz szép akármilyen filcet ve3szel!!!
2018. márc. 19. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!