Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Van egy Yamaha psr k1 szinteti...

Sanyikagitano kérdése:

Van egy Yamaha psr k1 szintetizátorom hogyan tudok rá tenni stílust? Smartmedia kártya van benne

Figyelt kérdés

#Yamaha psr k1
2018. jan. 2. 20:31
 1/1 anonim válasza:

Szia!

Pár hete írtam egy választ ugyan erre a kérdésedre,

és akkor adtam egy linket ahol a PSR 1 használati utasítása le van írva javasoltam azt olvasd el, ott le van írva! Ezek szerint nem olvastad el?

Na akkor ide másolom neked az erre vonatkozó leírást a Stylusok beltöltéséröl, szerintem pontos és érthetö a leírás, egy az az 1 darab sty. kiterjesztésü stylus file tölthetö be a szintibe a 136, helyre!

A külső stílusadatok használata

A 136. számú stílus olyan hely, amelyet a külső stílusadatoknak (amelyek kiterjesztése .sty) tartottak fenn. A kívánt stílusfájlt számítógép segítségével SmartMedia kártyára mentjük (ehhez megfelelő kártyaíró és –olvasó eszközre van szükség), majd onnan a fájlt betöltjük a hangszerbe a 136. stílushoz.

Fájlok betöltése

Ezzel a művelettel felhasználói vagy stílusfájlokat tölthetünk be kártyáról a hangszer munkamemóriájába.  FIGYELEM! Stílusadatok betöltésekor a hangszerben lévő 136. számú stílus adatai törlődnek! ne feledjük ezért a fontos adatok idejekorán kimenteni!  Ellenőrizzük, hogy van-e kártya a meghajtóban, és nyomjuk meg a [FILE CONTROL]- gombot!  A CATEGORY-gombokkal behívjuk a „Load” oldalt.  Kiválasztjuk a betölteni kívánt fájlt. A [+] és [-]-gombok együttes megnyomásával azonnal a lista első fájljára ugorhatunk.  - A stílusadatoknak a legfelső mappában kell lenniük, különben a hangszer nem találja meg. - Ha a kártyán nincsenek adatok, megjelenik az üzenet: „File is not found” (Nem találtam fájlt), és a betöltés nem végezhető el. Megnyomjuk az [EXECUTE]-gombot. Megjelenik az kérdés:”Load OK” (Betöltsem?) Megnyomjuk az [EXECUTE] vagy a [+]-gombot, hogy a műveletet végrehajtsuk.  A műveletet a 4. lépésben a [-]-gomb megnyomásával szakíthatjuk meg.  FIGYELEM! A műveletet végrehajtás közben (ameddig a kijelzőn a „Loading…” ’Betöltés folyamatban’ üzenet látható). Művelet végrehajtása közben soha ne kapcsoljuk ki a hangszert és ne húzzuk ki a kártyát! Amikor a műveletnek vége, megjelenik az üzenet:”Completed” (Végrehajtva). A fő kijelzőhöz az [EXIT]-gombbal térhetünk vissza

2018. jan. 3. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!