Mi a különbség? Esetleg szakszavakkal leírhato?
Figyelt kérdés
A:
Jack Luckas ezúttal azonban nem számított ekkora tömegre a szakadó esőben. Csak az járt az eszében, hogy rohanni, futni , eltünni a tett szinterétől a lehető legmesszebre. Ruhája csurom víz volt, haja elázott, homlokán patakzott a koria őszi rideg csapadék, és egész teste remegett, a hüvös délutánon.
B:
Ezuttal nem számítottam ekkora tömegre, annak ellenére, hogy szakad az eső. De másra sem tudok gondolni, csak elrohanni, futni innen, minnél messzebre. A ruhám is csurom víz, a hajam csapzott, ráadásul fázom is. Utálom az esős őszi napokat, beleremeg a testem.
2017. dec. 13. 11:33
1/2 anonim válasza:
Más a narráció nézőpontja.
Az A-ban E/3, a B-ben E/1.
A helyesírási hibák szándékosak?
2/2 A kérdező kommentje:
köszi, nem az véletlen.. telorol irtam :)
2017. dec. 13. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!