Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hogyan tudnék elindulni?...

Hogyan tudnék elindulni? (kötet) 17/F

Figyelt kérdés
Régóta foglalkozom versírással, novellákat is írtam már, nagyon örülnék ha a jövőben lehetnének saját regényeim, de most mégis a legnagyobb vágyam az, hogy megjelenhessen az első verseskötetem. Eléggé visszahúzódó vagyok, és nem igazán tudom hogyan indulhatnék el, hogyan kelthetném fel esetleg az emberek érdeklődését az interneten anélkül, hogy valaki kisajátítaná a verseket. Van valakinek ötlete, hogyan indulhatnék el, hogyan mutathatnám meg többeknek a verseket, hogy tudjam érdemes-e vele foglalkozni?
2017. dec. 3. 20:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha nem lett volna már hatszor ez a kérdés itt...
2017. dec. 3. 20:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Ráadásul most nézem, hogy tele van hibával az írásod.

Probléma lesz itt kérem!

Helyesírási hibák + lustaság. Nem jó előjelek!

2017. dec. 3. 20:14
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Mindazoknak, akiknek meg akarod mutatni, elküldöd e-mailben. Ha felteszed bárhova egyéb helyen az interneten: mindenki láthatja, nem tudod megvédeni és publikálásnak számít- ami később, ha esetleg valamilyen pályázatra akarod beküldeni, kizáró ok lehet.
2017. dec. 3. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!