Valaki rajzolna nekem egy jegesmedvét hokiütővel kék pólóban?
Figyelt kérdés
Sajnos nem tudok rajzolni és megpróbáltam egyéb rajzolós programokkal is de ezekhez sem volt semmi érzékem.Egy jegesmaci kellene nekem aki egy hokiütőt tart a kezében kék pólóban van(amire az van írva:Reformáció 500) és esetleg van rajta egy sisak és jégkorcsolya(ez a kettő utóbbi még nem is lenne annyira fontos)Nem kell nagy valamire gondolni csak egy egyszerű vonalrajzszerűségre lenne szükségem.2017. nov. 22. 20:10
2/4 anonim válasza:
a pólóra írni már nem okozhat gondot
4/4 A kérdező kommentje:
Sajnos későn láttam,hogy írtál,szívesen kifizettem volna érte annyit,de már megcsinálták nekem.Azért köszönöm :D
2017. nov. 27. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!