Van olyan színező, ami nem mandalákkal meg geometriai ábrákkal van tele?
Figyelt kérdés
Bevallom, én jobban szeretem a természeti képeket, városrészleteket, stb. Most van egy olaszországos, azt színezgetem, meg a karácsonyi johannás is jónak ígérkezik. Tök jól hangzik Johannától a Titkos kert meg a Mágikus(?) dzsungel-nem emlékszem pontosan a címére, de ugye ezekben nem mandala meg hasonlók van??? Színezők, segítsetek egy kezdőnek! Köszi2017. nov. 11. 09:49
1/2 anonim válasza:
Nezz be a libri konyvesboltokba tobb temaju is van, en pl az oktogonnal vettem nagyon szep felnotteknek valo szinezokonyvet.
2/2 anonim válasza:
A Tescoban is szoktak lenni, de Lírában, Libriben is láttam, esetleg a netről is tudsz rendelni. Szerintem a Titkos kertet, és a dzsungeleset én is láttam és van ennek egy tengeres/óceános és egy harry potteres változata is. Én “dream jorney”-re is emlékszem, de biztosan van nagyon sok féle. Én csak átforgattam őket, de inkább egész képek “tájképek” vannak benne, egész oldalas minták és állatok, de sima mandalára nem nagyon emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!