Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Ez a kép mit jelent?

Ez a kép mit jelent?

Figyelt kérdés

Sok helyen láttam már ezt a képet de nem tudom,hogy mit jelent.

[link]

2017. szept. 29. 15:58
 1/7 anonim ***** válasza:
74%
2017. szept. 29. 16:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Leonardo da Vinci: Vitruvius tanulmány.

Itt olvashatsz róla:

[link]

2017. szept. 29. 16:10
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :-)
2017. szept. 29. 16:26
 4/7 anonim ***** válasza:
45%
Az azért érdekes, hogy sok ember ezt az oldalt gugli helyett használja és órákat vár a válaszra, ami persze sosem biztos, hogy jó. Ahelyett, hogy 5 percet szánna rá és megkeresné saját maga.
2017. szept. 29. 17:05
 5/7 A kérdező kommentje:
Ha tudtam volna a kép nevét akkor hidd el, hogy nem itt lennék...
2017. szept. 29. 17:30
 6/7 anonim ***** válasza:
41%
Ahhoz, hogy rákeress, nem kell ismerned a kép nevét.
2017. szept. 29. 19:31
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Az lehet, hogy ez a gyakori kérdések, de hogy aki valóban tudni szeretne, gyakorlatilag alig van esélye, az biztos.

Aki kérdez, többnyire nincs támpontja (kicsit bonyolultabb kérdésnél). Gyakori az egymásnak ellentmondó válasz. Ennél csak az gyakoribb, hogy rengetegen abban élik ki magukat (egyéb szórakozásuk nem lévén), hogy minden értelmes választ lepontoznak, minden hülyeséget meg föl. Az ok: a hülyeséget érteni vélik, az értelem pedig rendkívül távol áll tőlük.

Ez még nem is számítana, de szegény kérdező van ilyenkor igazán bajban. Kinek higgyen? Semmi támpont. A vandások az urak. Nem kellene rendet tenni?

2017. szept. 30. 17:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!