Hol vásárolhatnék teljesen fekete színű lapokkal rendelkező noteszt?
Figyelt kérdés
Teljesen fekete színű lapokra van szükségem, mert fekete hátteret szeretnék. Valami olyasmi noteszre gondoltam, mint amilyen a Fiók üzletekben is kapható design noteszek (Nuuna márkájú). Ez utóbbiak között van olyan amelyiknek teljesen fekete az eleje, de a lapjai fehérek pontozással ellátva.2017. aug. 8. 22:22
1/5 anonim válasza:
Nem láttam még olyat. És ha vennél fekete lapokat és beköttetnéd/spiráloztatnád, vagy fűznéd?
2/5 anonim válasza:
Nem tudom, hogy a notesz milyen méretet jelent nálad, de A/4-eset már láttam Szegeden a Printkerben:
3/5 A kérdező kommentje:
Elnézést a késői válaszért.
Gondoltam már a beköttetésre is, csak lehet úgy nagyon drága. Vastagságra olyat szeretnék mint amilyen a jó minőségű noteszekben van (szóval ne nyomtatópapír vastagságú legyen).
Méretre legalább A5-ös méretű legyen vagy A4-es.
Például:
Ennek nagyon jó minőségű a lapja.
Sajnos ez a Mona Lisa-s nagyon kicsi, 40 lap kevés lesz.
2017. aug. 12. 15:18
4/5 anonim válasza:
különféle vastagságú fekete papír szerintem kapható,
ívben a Pantonnál méretre vágják
a köttetés hőkötés vagy fémspirál ~500 Ft. CopyGurunál
Mivel szeretnél rá dolgozni?
5/5 A kérdező kommentje:
Elsősorban csak simán ragasztani szeretnék rá (címkéket), és valamilyen egyszerűbb fehér tollal készítenék mellé jegyzeteket, bejegyzéseket.
2017. aug. 17. 00:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!