Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hogyan tudnék eladó műteremhez...

Hogyan tudnék eladó műteremhez jutni?

Figyelt kérdés
Régóta szeretnék már magamnak egy saját műtermet festésre, de eddig sehol nem találtam. Nincsenek nagy igényeim, az a legjobb ha olcsó, használt, van benne egy wc és kicsit tágas. Nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni, merre keressek, vagy hogyan.

2017. júl. 7. 18:46
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát akkor vegyél egy olyan házat, amiben van egy nagy szoba és egy wc. És olcsó. Fesd fehérre a falakat és írd ki a bejáratra, hogy "műterem".

Vagy már eleve a hirdetésben szerepelnie kellene, hogy "műterem eladó" ???

2017. júl. 7. 19:47
 2/6 A kérdező kommentje:
Jó, bocsánat utólag rájöttem, hogy elég buta volt a kérdés... Amúgy köszönöm szépen a válaszodat.
2017. júl. 7. 20:07
 3/6 anonim ***** válasza:
A kérdésed nem butaság, a lakások egy része alkalmas műteremnek, míg egy részük nem. Erről persze igazából akkor lenne értelme beszélni, ha tudnánk, mit alkotsz.
2017. júl. 7. 20:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Nagyobb festményeket, illetve kisebb szobrokat csinálok.
2017. júl. 7. 23:21
 5/6 anonim ***** válasza:

hármas vagyok

ebben az esetben én vagy egy műteremlakás classic-ot keresnék (magas belvilág, tetőtér, tetőablak, jó megvilágítás szinte egész nap stb) vagy egy ipari v iroda jellegű ingatlanban gondolkodnék. Némely kisebb, régebbi műhely is tudja ugyanezt. Mondjuk az igaz, h a műhelyek ált. földszintiek, ezért a megvilágítás nem folyamatos, mint egy tetőtéri ingatlanban, cserébe egy közepes méretű műhely alkalmas mesterséges megvilágítás felszerelésére. Egy régi szocreál iroda a hatalmas ablakaival is alkalmas lehet, és nem biztos, h drága.

Remélem, segítettem.

2017. júl. 8. 05:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, sokat segítettél.
2017. júl. 8. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!