Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Milyen ajándékot készítsek?

Nebster10 kérdése:

Milyen ajándékot készítsek?

Figyelt kérdés
Lesz egy találkozó több országból, és szeretnék valami egyedit adni a jelenlevőknek. Egy olyat amin rajta vagyok én is, egy elérhetőség, vagy valami. Ami nem drága, és még lehet én is meg tudom csinálni. Olyan 50 darabot szeretnék csinálni. Ez azért fontos, hogy a találkozásunk után is tudjuk tartani a kapcsolatot, és, hogy ne felejtsék el hol és kivel voltak. Köszi előre is.

2017. júl. 5. 19:07
 1/2 anonim válasza:

Szia

Szerintem olyat amin látszik hogy magyar. Valami kicsi (vagy nagy) kalocsai minta esetleg, vagy a Balaton rajta. Olyan motívum(ok) melyeken látszik hogy kik is és milyenek is a magyarok :)

(Mi egyszer kalocsai mintás könyvjelzőt és kitűzőt adtunk)

2017. júl. 7. 09:58
 2/2 anonim válasza:
műbroki fából belevésed h magyarok és kész is meg valahova a számodat vagy a közepe kihúzható
2017. júl. 9. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!