Hogyan tarthatok tanfolyamot? Rajz.
Sziasztok, régóta foglalkozom rajzolással. Gyakorlatilag az életem részét/mindennapjait képezik. Úgy érzem hogy elértem egy olyan szintre, hogy bárkit oktathassak. Szeretném, a tapasztalataimat és a tudásomat is átadni másnak.
Hasonló oktatásra gondolok mint, a jobb agyféltekés baromság.
Csak ez egy kicsit hosszadalmasabb kurzus lenne.
Az internet világában őszintén szólva én nem fektetnék ebbe sok tőkét. Egyszerűen elkezdenék videókat csinálni, lennének bevezető, ingyenes tartalmaim, majd fizetősek is. :)
Online tanfolyam.
ha van, akit rábírsz, hogy eljárjon hozzád és fizessen neked, akkor igen. Iskolában, intézményi keretek között nem oktathatsz.
még makramé tanfolyam is van, azt is tartja valaki, és én nem tudok róla, hogy lehetne makraméból diplomázni.
HA valaki "tehetséges" nem fogja senki se írni neked pl videók alá, van e papírod róla.
S azt megjegyzem, rengeteg hobbi rajzoló próbál "oktató" lenni, aztán 90%-a semmit se ér, főleg nem a mit miért hogyan résznél.
Voltak olyan diákok, akik hülyeségeket mondtak/csináltak a művészetin, mert hogy ő ezt "tanulta videóból" vagy a szakkörön általánosba X')
Sokan elfeledik, hogy az alkotáshoz első sorban arányérzék az ami fontos az eszköz/kéz használatával. Legyen az szobor, rajz stb. HA valaki képtelen az arányok pl megrajzolásában javulni, annak nincs sok esélye.
Rengeteg osztálytársam a művészetin is "megbukott arányból", sőt a legtöbb mai napig nem képes a fejlődést felmutatni. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!