Ha a kepet es a lapot is beracsozom, es ugy masolok anime karaktereket, azzal fejlodik a masolasi kepessegem? (tehat hogy pontosabban tudok-e masolni)
Mielőtt tetováló lettem, nekem nagyon sokat segített a rácsos teknika. Mai napig használom. De csak portréknál, mivel maximalista vagyok.
Amíg nem elég biztos a kezed használd csak.:) Evvel a teknikával szinte, 100%-os pontossággal letudod másolni a referenciát. Az arányok ezáltal nagyon pontosak lesznek.
Így is fogsz fejlődni, és egy idő után megy majd szabad kézzel is! De én azért ajánlanék néha, szabad kézzel is rajzolni. Ha lehet, ne csak fényképről másolj! Hanem, tegyél le valami tárgyat az asztalra, állítsd be a fényeket és rajzold le amit látsz. Mert a folyamatos képről való rajzolás torzítja a látás módodat. Az is jó ha kiülsz a természetbe és ott rajzolsz.:) Nagyon hangulatos tud lenni.
De én anime karaktereket nem kockáznék fel. Az azért nagyon könnyű ahhoz, hogy kockázni kelljen.
Kedves Kérdező!
Igen. Fejlődik.
Van még egy módszer nagyításra és kicsinyítésre, egyfajta rajzgép, pantográfnak hívják. Ha sürgős a feladat, akkor érdemes használni, meggyorsítja munkát.
Üdv Ԙ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!