Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Veletek már volt ilyen?

Jó tipp kérdése:

Veletek már volt ilyen?

Figyelt kérdés
Facebokoon azt hittem hogy az egyik ismerősöm letiltott mondtam is barátnőmnek hogy ez miért lehetett azt rá 1 hónapra csak úgy megnéztem hogy eddig kiket tiltottam le és köztük volt az a személy is. De hát nem is emlékszem hogy letiltottam volna!! Nem is lenne rá okom! Akkor meg? pl tegnap emlékszem hogy az üvegembe csapvizet töltöttem ma reggem ittam belőle és ásványvíz volt benne!!

#bizonytalanság tudatalatti
2017. ápr. 15. 15:12
 1/2 A kérdező kommentje:
biztos furának hisztek vagy gyagyásnak de akkor is ezeket még meg se tudom magamnak magyarázni .
2017. ápr. 15. 15:15
 2/2 anonim válasza:

Facebook-on előszokott fordulni ilyen, én egyszer megkérdeztem egyik ismerősöm, hogy hogy kivett az ismerősei közül, mire azt válaszolta hogy ő már ezer éve nem törölt senkit.

Másik érdekesség, amikor random embereket vettem észre az iosmerőseim között, vagy olyanokat, akiket direkt kerülni akartam.

Szerintem ha tutira akarsz menni kérdezd Zuckerberg-et :D

2017. ápr. 15. 20:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!