1/12 anonim válasza:
2/12 anonim válasza:
Tudom nem sokan szeretik byealexet, de ezt a zenét jól megcsinálták és fülbemászó dallama is van: byealex: az én rózsám. Belga: egy gondolat bánt engemet, nemzeti hip-hop
Red Bull Pilvaker: egy gondolat bánt engemet
Remélem jók lesznek.
3/12 anonim válasza:
Dalriada: walesi bárdok
Pokolgép: Az én menyasszonyom
6/12 anonim válasza:
Én személy szerint a Kávészünetet is nagyon szeretem. Pl József Attila Nincsen apám se anyám vagy a Mama versét is eszméletlenül megcsinálták.:)
7/12 anonim válasza:
Kárpátia együttes Petőfi Sándortól a Pató Pál úr című verset zenésítette meg.
8/12 anonim válasza:
Halasz Judit, Kalaka, a 100 folk celsius nagyon-nagyon sok verset megzenesitett, Weores Sandor, Babits, Petofi, stb.
De, ha jol belegondolsz, minden dal, amit elenekelsz, az egy megzenesitett vers :)
Pl Ha en rozsa volnek... Brody Janos verse megzenesitve :)))
Boci-boci tarka- egy megzenesitett vers.
:)))
Himnusz, Szozat, megzenesitett versek.
9/12 anonim válasza:
Petőfi Sándor Föltámadott a tenger
10/12 anonim válasza:
Európa csendes (Petőfi/Szörényi)
https://www.youtube.com/watch?v=dWz_tkICza4
Ráadásul ismét aktuális...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!