Ha szeretnék egy színjátszókört, mint gyerek, " megalkotni", akkor hogyan tehetem meg?
És hogyan toborozhatnék hozzá hasonló érdeklődési körű fiatalokat?
14 éves vagyok, rendelkezésemre áll egy szoba, és a szüleim is belemennek ebbe az ötletbe, csak még nem tudom, hogy lehetne egy ilyen hobbi célú közösséget elindítani.
Gyerekekkel akarsz színészeszt játszani vagy mit kell érteni színjátszókör alatt?
Elő szeretnétek adni? Vagy mit szeretnél megtenni, amit nem tudsz?
A közösséghez tagok kellenek. Az előadáshoz helyszín meg cél, meg tehetség. Attól függ, hogy hol szeretnéd előadni, mert a napaliban bármikor lehet.
Mi a felsőkorhatár? Apóka jöhet?
Nem, teljesen hobbiszerűen szeretném művelni. Egyáltalán nem előadni, hanem tényleg nagyon alapszinten.
Kb. tiniknek gondoltam, hisz én is az vagyok, őket jobban meg tudom érteni.
Előadáshoz meg annyit: nevelőapukám építészmérnök, volt egy pályázata, és megnyert egy igen nagy épületet, mely helyet adhat bárminek, pl. a színjátszó körnek, esetleg szülőknek előadási lehetőség.
Ezenkívül tényleg csak egy szikrából pattant gondolat ez, és ez lehetőséget nyújtana ahhoz, hogy kipróbáljam magam, mint szervező.
Szerintem kéne egy felnőtt is aki ezzel foglalkozik.
Egyébként hol lenne ez a szakkör ha létre jön? :)
14
igen értem, csak én nem toborzás céljából írtam ki a kérdést, de nem rossz ötlet.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!