Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Van egy 2 centesem belehet...

Anonimeoffical kérdése:

Van egy 2 centesem belehet adni egy múzeumba hogy kiállítsák?

Figyelt kérdés
Szerintetek melyikbe vigyem? És ezért adnak pénzt? Me most nagyon kéne a pénz. Kösz előre is csácsá.
2017. márc. 24. 20:19
 1/7 anonim válasza:
2cent? Az miért olyan nagy cucc?🤔
2017. márc. 24. 20:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Mert az má régiségnek számit
2017. márc. 24. 20:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Aranyos kérdés. 100 év múlva próbáld meg
2017. márc. 24. 21:01
 4/7 senior10 válasza:

Ha csak egy sima mezei 2 centes amiből csak kb 60 milliárd db van a világon akkor körbe fognak röhögni.

de ha mondjuk mit tudom én egy különleges kiadású érme ami valamiben eltér a szokványostól, vagy egy baromi ritka limitált széria egyik darabja amiből mondjuk csak néhány 100 vagy néhány 1000 db-ot vertek akkor talán van esélyed, rá, hogy szóba állnak veled. első körben én keresnék egy érmeszakértőt.

2017. márc. 24. 21:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Inkább gyűjtőnek, mint múzeumnak. De látni fogja rajtad hogy nem értesz hozzá és nagyon lehúz (a valós értéknek csak a töredékét fogja adni érte, már ha érdekli egyáltalán).
2017. márc. 25. 01:18
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a segítőkész válaszokat. Már bevittem egy múzeumba és jó sokat kerestem vele.
2017. márc. 25. 19:15
 7/7 anonim válasza:
Aha, és mennyi volt aza "jó sok"? Nem bunkóság, csak kiváncsiságból.
2017. márc. 25. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!