Keresek egy dalt! Kb 80-as évek vége körüli! Sajnos csak a dallam van az emlékeimben, se előadó, se cím! Valaki talán felismeri?
Csak annyira emlékszem,
hogy egy fekete ruhás hölgy valami teremben hintázva énekel a videojában,kissé melankólikus,jelentős benne egy komolyzenei hegedű és zongora dallam
Sajnos nem ő az,de köszönöm segitséget!
Ez nem egyszerű!:(
Eddig nem értettem miért olyan bosszantó érzés ez valakinek,miért van úgy megveszve,amikor nem talál egy dalt,de rettenetes,mert csak emlékeimből szól!
Dudolod,hallani szeretnéd,de nem találod!
31 éves vagyok és 90-es évek elején fogott meg,akkor sokat játszották rádiók is! Az akkori ismertebb énekesnők egyikétől sem találtam ezt a dalt!Tanita Tikaramra gondoltam pedig leginkább,stilus végett! De ő sem az! Talán egy slágeres előadó volt!Szenvedélyes,de melankolikus is az a dal,arra lennék kiváncsi miről is szólt,valószínűleg szerelem,de megesz a fene,jo lenne tudni miként fogalmazta meg,mert a dal belém vésődött!
Ennio moricone chi mai dala,amiben van egy hasonló ritmus!Na és a terem ahol énekel, mintha valami cirkuszi szinpad közepe lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!