Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Szerintetek is tanulható az...

Szerintetek is tanulható az éneklés?

Figyelt kérdés
Az énektanárom szerint az ének nem kézségtantárgy,mert olyan nics,hogy valaki nem tud énekelni,Mindenkit meg lehet tanítani énekelni...

2017. márc. 5. 21:53
1 2
 11/14 Andizsuzsi ***** válasza:
Zeneiskolák művészeket nevelnek. Én nem erről beszéltem. Szerintem kérdező sem. De nem áll szándékomban vitatkozni veled.
2017. márc. 6. 10:23
 12/14 veterán vas ***** válasza:

"a zeneiskolák művészeket nevelnek"

No, én itt kiszálltam a "beszélgetésből".

2017. márc. 6. 12:09
 13/14 anonim válasza:

Két külön dologról beszéltek. Az ének tudás fejleszthető. Viszont ez a ,,megtanítani énekelni" elég nagy szó. Valamennyire biztosan,viszont tényleg van,akinél ez a folyamat lassabb,és kevesebb sikerrel jár,de egy alapszintre tényleg mindenkit fel lehet hozni.

A tisztasag kérdése pedig daloknál begyakorolható. Én is fejlesztem a hangom,bár nekem alapból van valamennyi tehetségem hozzá,de hiába. Van,amikor nekem is becsúsznak hamis hangok.

Ez próbálkozáson múlik. Az gyakorlásnak mindig(MINDIG) pozitív hatása van

2017. márc. 7. 22:12
 14/14 anonim válasza:
A* gyakorlásnak😂
2017. márc. 7. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!