Ha szívesen szerepelnék filmekben, reklámokban, vagy esetleg még szinkronizálnék is, mi a teendő? 14L
Akinek van ebben tapasztalata, kérem írja le.
Lépésről lépésre mit kell csinálni? Milyen ügynökséghez (vagy nem tudom hogy hívják) érdemes menni? Mire érdemes figyelni?
A szinkronizálás azért tetszett meg, mert szeretem a hangomat, egyszer a magyartanárom is mondta, hogy jó hangom van, jó lennék bemondónak:D szépen tudok beszélni is és olvasni is, hangsúlyozni is
Az meg hogy játsszak valamiben, nagyon érdekelne és kipróbálnám.
Még nem tudom mi legyek felnőttkoromban, de sok minden érdekel valamilyen szinten és ezeket szeretném kipróbálni, az egyik ilyen a színészet.
Köszönöm.
A castingok hogyan zajlanak?
Vannak websorozatok, azok általában folyamatosan keresnek fiatal "színészeket".
Pl Középsuli, Holnap Tali, stb.
Ott tudsz jelentkezni egy megadott email címen, castingolsz és lehet bejutsz.
Gimi után egyetem.
Örülj a jó hangodnak, én régen szavaltam, aztán abbahagytam, még mindig jól tudok szavalni, de már nem kezdhetem el a hangom miatt....Mondhatni elvesztettem azt a tehetségemet amiben jó voltam, és most kezdtem el értékelni azt, amit régen természetesnek tartottam..
Ettől függetlenül újságírónak készülök.
Gimnazium, Szinmuveszeti vagy szinitanoda, a szinkronizalashoz ez az ut vezet.
A fb on vannak casting csoportok, akik keresnek szereploket statisztakat sorozatokba, reklamokba stb. Itt csak apropenzt tudsz csak keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!